Ous farcits de carn gratinats

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 8 ous durs
  • 1 ou cru
  • 100 grs. carn picada de vedella
  • 100 grs. carn picada de porc
  • 75 grs. formatge ratllat
  • 1 ceba mitjana
  • 1 gra d'all
  • 1 rajolinet de vi blanc
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva
  • 50 grs. de farina
  • 75 grs. de mantega
  • 100 grs. de formatge ratllat
  • 1 pols de nou moscada

4 racions

Utensilis

Paella
Plata per enfornar

Elaboració

Es fa un sofregit amb la ceba picada i l'all, s'hi afegeix la carn picada i el vi, i es deixa coure una bona estona, fins que hagi reduït el vi.
Es parteixen els ous durs per la meitat (al llarg). Es treuen els rovells, i es piquen. S'afegeixen al sofregit, i es remena tot plegat. S'hi afegeix l'ou cru, i es torna a remenar.
Es farceixen els mitjos ous amb aquesta farsa, i es posen en una plata per anar al forn.
Es fa una beixamel, posant en un cassó al foc amb 35 grs. de mantega, quan és fosa s'hi tira una cullerada de farina, es fa torrar una mica i s'hi tira 300 cl. de llet, sal i nou moscada.
Es deixa bullir una bona estona, i es tira per sobre dels ous, al damunt s'hi tira el formatge ratllat i uns trossets de mantega.
Es posa al forn a gratinar, i llestos.

1h


Recepta de cuina de Ous farcits de carn gratinats

Ous farcits de carn gratinats

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

16639 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Hemi Mata diu:
la meva avia feia aquesta recepta ben igual !!!
és molt bó !

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: