Ous farcits de carn gratinats

Ingredients

  • 8 ous durs
  • 1 ou cru
  • 100 grs. carn picada de vedella
  • 100 grs. carn picada de porc
  • 75 grs. formatge ratllat
  • 1 ceba mitjana
  • 1 gra d'all
  • 1 rajolinet de vi blanc
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva
  • 50 grs. de farina
  • 75 grs. de mantega
  • 100 grs. de formatge ratllat
  • 1 pols de nou moscada

4 racions

Utensilis

Paella
Plata per enfornar

Elaboració

Es fa un sofregit amb la ceba picada i l'all, s'hi afegeix la carn picada i el vi, i es deixa coure una bona estona, fins que hagi reduït el vi.
Es parteixen els ous durs per la meitat (al llarg). Es treuen els rovells, i es piquen. S'afegeixen al sofregit, i es remena tot plegat. S'hi afegeix l'ou cru, i es torna a remenar.
Es farceixen els mitjos ous amb aquesta farsa, i es posen en una plata per anar al forn.
Es fa una beixamel, posant en un cassó al foc amb 35 grs. de mantega, quan és fosa s'hi tira una cullerada de farina, es fa torrar una mica i s'hi tira 300 cl. de llet, sal i nou moscada. Es deixa bullir una bona estona, i es tira per sobre dels ous, al damunt s'hi tira el formatge ratllat i uns trossets de mantega. Es posa al forn a gratinar, i llestos.

1h


Recepta de cuina de Ous farcits de carn gratinats

Ous farcits de carn gratinats
per Júlia Montasell

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7072 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Hemi Mata diu:
la meva avia feia aquesta recepta ben igual !!!
és molt bó !


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!