Ous farcits de carn gratinats

Categoria:
EstaciĂł:      
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: ***** 5/5 (4 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 8 ous durs
  • 1 ou cru
  • 100 grs. carn picada de vedella
  • 100 grs. carn picada de porc
  • 75 grs. formatge ratllat
  • 1 ceba mitjana
  • 1 gra d'all
  • 1 rajolinet de vi blanc
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva
  • 50 grs. de farina
  • 75 grs. de mantega
  • 100 grs. de formatge ratllat
  • 1 pols de nou moscada

4 racions

Utensilis

Paella
Plata per enfornar

ElaboraciĂł

Es fa un sofregit amb la ceba picada i l'all, s'hi afegeix la carn picada i el vi, i es deixa coure una bona estona, fins que hagi reduĂŻt el vi.
Es parteixen els ous durs per la meitat (al llarg). Es treuen els rovells, i es piquen. S'afegeixen al sofregit, i es remena tot plegat. S'hi afegeix l'ou cru, i es torna a remenar.
Es farceixen els mitjos ous amb aquesta farsa, i es posen en una plata per anar al forn.
Es fa una beixamel, posant en un cassĂł al foc amb 35 grs. de mantega, quan Ă©s fosa s'hi tira una cullerada de farina, es fa torrar una mica i s'hi tira 300 cl. de llet, sal i nou moscada. Es deixa bullir una bona estona, i es tira per sobre dels ous, al damunt s'hi tira el formatge ratllat i uns trossets de mantega. Es posa al forn a gratinar, i llestos.

1h


Recepta de cuina de Ous farcits de carn gratinats

Ous farcits de carn gratinats
per JĂșlia Montasell

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Ous farcits de carn gratinats

Enllaça aquesta recepta:

6844 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



1 comentaris:

Hemi Mata diu:
la meva avia feia aquesta recepta ben igual !!!
Ă©s molt bĂł !


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!