Bunyols de bacallà

Ingredients

  • 300 g de bacallà remullat
  • 1/2 vas de llet
  • 2 cullerades de farina
  • 2 grans d'all
  • 2 ous
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • Julivert
  • Oli per fregir

4 racions

Elaboració

1. En un atuell fons, poseu els dos rovells de l'ou, tot reservant-ne les clares; afegiu-hi la farina i la llet. Treballeu els ingredients per formar una pasta homogènia.
2. Afegiu l'all i julivert picats, i el llevat.
3. Esmicoleu el bacallà i afegiu-lo a la pasta preparada. Deixeu-ho reposar 10 minuts.
4. Bateu les clares de l'ou a punt de neu fort.
5. Després incorporeu-ho a la massa en l'últim moment i amb molt de compte, per tal que no es perdi la consistència.
6. Comproveu el punt de sal. Escaldeu oli en abundància en una paella.
7. Amb una cullera petita, preneu les porcions de pasta i poseu-les a fregir en oli ben calent. Els bunyols giren ells mateixos.
8. Escorreu-los sobre paper absorbent o un drap net, per eliminar-ne l'excés d'oli. Ja són a punt per ser servits ben calents.

50min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8783 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!