Bunyols de bacallà
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						
						
						
						
						
Ingredients
- 300 g de bacallà remullat
- 1/2 vas de llet
- 2 cullerades de farina
- 2 grans d'all
- 2 ous
- 1 culleradeta de llevat en pols
- Julivert
- Oli per fregir
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							En un vol, poseu els dos rovells de l'ou, tot reservant-ne les clares. Afegiu-hi la farina i la llet. Treballeu els ingredients per formar una pasta homogènia.
Afegiu l'all i julivert picats, i el llevat.
 Esmicoleu el bacallà i afegiu-lo a la pasta preparada. Deixeu-ho reposar 10 minuts.
Bateu les clares de l'ou a punt de neu fort.
Després incorporeu-ho a la massa en l'últim moment i amb molt de compte, per tal que no es perdi la consistència.
Comproveu el punt de sal. Escaldeu oli en abundància en una paella.
 Amb una cullera petita, preneu les porcions de pasta i poseu-les a fregir en oli ben calent. Els bunyols giren ells mateixos.
 Escorreu-los sobre paper absorbent o un drap net, per eliminar-ne l'excés d'oli. Ja són a punt per ser servits ben calents.
														
 50min
  50min 
 Etiquetes: 
						Quaresma
 
						Etiquetes: 
						Quaresma  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 32117 visites.
 32117 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 
  Bunyols
 Bunyols Altres
 Altres 
  Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram