Bunyols de bacallà

Ingredients

  • 300 g de bacallà remullat
  • 1/2 vas de llet
  • 2 cullerades de farina
  • 2 grans d'all
  • 2 ous
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • Julivert
  • Oli per fregir

4 racions

Elaboració

En un vol, poseu els dos rovells de l'ou, tot reservant-ne les clares. Afegiu-hi la farina i la llet. Treballeu els ingredients per formar una pasta homogènia.
Afegiu l'all i julivert picats, i el llevat.
Esmicoleu el bacallà i afegiu-lo a la pasta preparada. Deixeu-ho reposar 10 minuts.
Bateu les clares de l'ou a punt de neu fort.
Després incorporeu-ho a la massa en l'últim moment i amb molt de compte, per tal que no es perdi la consistència.
Comproveu el punt de sal. Escaldeu oli en abundància en una paella.
Amb una cullera petita, preneu les porcions de pasta i poseu-les a fregir en oli ben calent. Els bunyols giren ells mateixos.
Escorreu-los sobre paper absorbent o un drap net, per eliminar-ne l'excés d'oli. Ja són a punt per ser servits ben calents.

50min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

30575 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Narcis Sureda diu:
jo no hi poso llevat amb pols pero una patate bollide i fregits ben plans queden mol bons

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: