Sardines a la fregidora d'aire

Si no t'atreveixes a fer sardines a casa per l'olor que deixen, la solució es fer-les amb la fregidora d'aire.

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 6 sardines petitetes
  • Sal gruixuda

1 racions

Elaboració

Demaneu a la peixateria que us treguin el caps de les sardines i les tripes.
Sense els caps ocupen menys a la safata de la fregidora, si són petites i us hi caben bé les podeu fer amb el cap.
Renteu bé les sardines sota l'aigua i deixeu-les assecar.
Saleu les sardines.
I poseu-les dins el recipient de la fregidora, amb un rajet d'oli, i programeu a 200º durant 10 minuts.
Si la fregidora no te resistència dalt i baix, als 5 minuts, girem les sardines.
Si no us cal girar-les, al cap dels 10 minuts ja estan a punt.
Es posen en una safata i ja es poden servir.

15min

Notes

Si volem eliminar l'olor de sardina de la fregidora: En acabar de fer les sardines, posar dos gots d'aigua, un rajolí de detergent i una llimona tallada en 2 trossos, programar a 200º durant 5 minuts.
En acabar, llençar el líquid, netejar com habitualment amb detergent, esbandir i assecar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

872 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: