Pastís cremós de llimona

Ingredients

  • 6 ous L
  • 3/4 llimones, uns 350/400gr en cru, i les fas bullides amb pell uns 15 minuts a partir de que comenci a bullir.
  • 300gr sucre
  • 60gr de farina de pa de pessic amb llevat
  • 60ml d’oli suau
  • Una cullerada petita de gingebre (optatiu)
  • Sucre glass

8 racions

Utensilis

Motlle quadrat de 24cm x 5 d'alt

Elaboració

Un cop tinguis les llimones bullides, les deixes refredar i desprès els hi treus els pinyols, les tritures i reserves.
Tot seguit posa els ous, el sucre i l’oli en un bol i tritura-ho fins que quedi ben cremós, desprès afegeix la farina tamisada amb el gingebre i torna a triturar fins que no queden grumolls, ara posa les llimones triturades i remena amb una cullera fins que quedi ben integrat.
Posa-ho al forn a 180º de 35 a 40 minuts (comprova amb un escuradents que ha de sortir net)
Treu-ho del forn i que refredi.
Quan sigui fred desemmotlla i posa per sobre sucre glass.

1h 30min

Notes

Si no el voleu tant gran el podeu fer en un motlle de 18cm amb la meitat dels ingredients.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1452 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

4 comentaris:

Oriol Montull Fruitós diu:
una pregunta... i no queda amargant donat que es tritura tota la llimona amb pell i polpa???
Rosa Fabré diu:
Hola Oriol.
No,no queda gents amargant, mes aviat una mica àcid,te molt de gust a llimona, Prova-ho.
Mª Teresa Font Vilaseca diu:
M'agrada la recepta, la faré. Gracies
Rosa Fabré diu:
Gracies a tu per la confiança. espero que t'agradi.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!