Pastís cremós de llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 6 ous L
  • 3/4 llimones, uns 350/400gr en cru, i les fas bullides amb pell uns 15 minuts a partir de que comenci a bullir.
  • 300gr sucre
  • 60gr de farina de pa de pessic amb llevat
  • 60ml d’oli suau
  • Una cullerada petita de gingebre (optatiu)
  • Sucre glass

8 racions

Utensilis

Motlle quadrat de 24cm x 5 d'alt

Elaboració

Un cop tinguis les llimones bullides, les deixes refredar i desprès els hi treus els pinyols, les tritures i reserves.
Tot seguit posa els ous, el sucre i l’oli en un bol i tritura-ho fins que quedi ben cremós, desprès afegeix la farina tamisada amb el gingebre i torna a triturar fins que no queden grumolls, ara posa les llimones triturades i remena amb una cullera fins que quedi ben integrat.
Posa-ho al forn a 180º de 35 a 40 minuts (comprova amb un escuradents que ha de sortir net)
Treu-ho del forn i que refredi.
Quan sigui fred desemmotlla i posa per sobre sucre glass.

1h 30min

Notes

Si no el voleu tant gran el podeu fer en un motlle de 18cm amb la meitat dels ingredients.


Recepta de cuina de Pastís cremós de llimona
per Rosa Fabré

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3572 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

4 comentaris:

Oriol Montull Fruitós diu:
una pregunta... i no queda amargant donat que es tritura tota la llimona amb pell i polpa???
Rosa Fabré diu:
Hola Oriol.
No,no queda gents amargant, mes aviat una mica àcid,te molt de gust a llimona, Prova-ho.
Mª Teresa Font Vilaseca diu:
M'agrada la recepta, la faré. Gracies
Rosa Fabré diu:
Gracies a tu per la confiança. espero que t'agradi.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: