Pastís cremós de llimona
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 ous L
- 3/4 llimones, uns 350/400gr en cru, i les fas bullides amb pell uns 15 minuts a partir de que comenci a bullir.
- 300gr sucre
- 60gr de farina de pa de pessic amb llevat
- 60ml d’oli suau
- Una cullerada petita de gingebre (optatiu)
- Sucre glass
8 racions
Utensilis
Motlle quadrat de 24cm x 5 d'alt
Elaboració
Un cop tinguis les llimones bullides, les deixes refredar i desprès els hi treus els pinyols, les tritures i reserves.
Tot seguit posa els ous, el sucre i l’oli en un bol i tritura-ho fins que quedi ben cremós, desprès afegeix la farina tamisada amb el gingebre i torna a triturar fins que no queden grumolls, ara posa les llimones triturades i remena amb una cullera fins que quedi ben integrat.
Posa-ho al forn a 180º de 35 a 40 minuts (comprova amb un escuradents que ha de sortir net)
Treu-ho del forn i que refredi.
Quan sigui fred desemmotlla i posa per sobre sucre glass.
1h 30min
Notes
Si no el voleu tant gran el podeu fer en un motlle de 18cm amb la meitat dels ingredients.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5179 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.