Pastís de Santiago
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Típica de: Espanya → Galicia
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 gr de ametlla mòlta
- 180gr de sucre
- 5ous L
- Una culleradeta rasa petita de canyella
- Ratlladura d'una llimona
- Sucre glass
- (Una Creu de Santiago feta de paper) opcional
8 racions
Elaboració
Posa la ametlla, el sucre, la canyella i la ratlladura de llimona en un bol i barreja-ho be amb una cullera.
Després posa els ous i torna a remenar amb la cullera fins que estigui tot ben integrat.
Posa-ho al forn 40-45m a 150º
Abans de treure-ho comprova amb un escuradents o broqueta que ha de sortir net.
Un cop fred posa el paper en forma de creu i cobreix de sucre glass tot el pastís. Tot i q millor posa-ho abans de menjar pq el pastís va xopant el sucre.
55min
Notes
Motlle de 22/23x4cm.
Folrar de paper vegetal i untat de mantega
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2259 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.