Pastís de Santiago

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Galicia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 250 gr de ametlla mòlta
  • 180gr de sucre
  • 5ous L
  • Una culleradeta rasa petita de canyella
  • Ratlladura d'una llimona
  • Sucre glass
  • (Una Creu de Santiago feta de paper) opcional

8 racions

Elaboració

Posa la ametlla, el sucre, la canyella i la ratlladura de llimona en un bol i barreja-ho be amb una cullera.
Després posa els ous i torna a remenar amb la cullera fins que estigui tot ben integrat.
Posa-ho al forn 40-45m a 150º
Abans de treure-ho comprova amb un escuradents o broqueta que ha de sortir net.
Un cop fred posa el paper en forma de creu i cobreix de sucre glass tot el pastís. Tot i q millor posa-ho abans de menjar pq el pastís va xopant el sucre.

55min

Notes

Motlle de 22/23x4cm.
Folrar de paper vegetal i untat de mantega


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2259 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Rosa Fabré diu:
Disculpeu, però encara q hagi posat les mides del motlle i el greixatge a notes no ho veig tant fora de lloc. De fet ho he fet en altres receptes i mai ningú ha dit res.
Merci
Rosa

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: