Pastís de galeta i formatge sense forn
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						
						
						Dieta: 						hipocalòrica
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Per la base
- 150gr. de galetes Maria, triturades
- 100gr. de margarina
- Per el mig
- 400cc. de llet
- 150 gr. de sucre
- 3 sobres de quallada
- 300 gr. de formatge fresc per untar
- Per sobre
- 1 sobre de gelatina de maduixa
Elaboració
							Primer barregem les galetes amb la mantega i fem un llit al cul del motllo, jo faig servir un de 22 cm. i queda prim i molt repartidor, desprès ho posem a la nevera perquè es refredi de l'escalfor de la cuina. Si no s'escampa bé fem servir els nostres dits, i així queda ben repartit.
Tot seguit escalfem la llet i fem la quallada com ens indica les instruccions del fabricant, i a més, afegim el sucre i el formatge fresc. Quan ho tenim tot junt i espès, ho deixem reposar una mica i ho posem sobre la galeta que tenim en el motllo.
I quan estigui una mica fred ho posem a la nevera un parell d'hores, desprès preparem la gelatina, també com ens explica el fabricant i amb una cullera l'escampem sobre el pastís, perquè no faci forats, nomes hi posem la gelatina que creiem necessària, si l'hi posem tota pot ser que no ens agradi, amb el que em sobra, jo ho poso amb gotets i els meus nois s'ho mengen com si fós un iogurt.
Posem el pastís acabat a la nevera i quan la gelatina sigui consistent, ja es pot menjar.
														
 Etiquetes: 
						Suaus
 
						Etiquetes: 
						Suaus  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 14661 visites.
 14661 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 Asac Hrc
 Asac Hrc Cristina Iniesta
 Cristina Iniesta![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 
  50 min.
 50 min. Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Carns
 Carns Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Altres
 Altres 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Pastís
 Pastís
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram