Pastís de galeta i formatge sense forn

Ingredients

  • Per la base
  • 150gr. de galetes Maria, triturades
  • 100gr. de margarina
  • Per el mig
  • 400cc. de llet
  • 150 gr. de sucre
  • 3 sobres de quallada
  • 300 gr. de formatge fresc per untar
  • Per sobre
  • 1 sobre de gelatina de maduixa

Elaboració

Primer barregem les galetes amb la mantega i fem un llit al cul del motllo, jo faig servir un de 22 cm. i queda prim i molt repartidor, desprès ho posem a la nevera perquè es refredi de l'escalfor de la cuina. Si no s'escampa bé fem servir els nostres dits, i així queda ben repartit.
Tot seguit escalfem la llet i fem la quallada com ens indica les instruccions del fabricant, i a més, afegim el sucre i el formatge fresc. Quan ho tenim tot junt i espès, ho deixem reposar una mica i ho posem sobre la galeta que tenim en el motllo.
I quan estigui una mica fred ho posem a la nevera un parell d'hores, desprès preparem la gelatina, també com ens explica el fabricant i amb una cullera l'escampem sobre el pastís, perquè no faci forats, nomes hi posem la gelatina que creiem necessària, si l'hi posem tota pot ser que no ens agradi, amb el que em sobra, jo ho poso amb gotets i els meus nois s'ho mengen com si fós un iogurt.
Posem el pastís acabat a la nevera i quan la gelatina sigui consistent, ja es pot menjar.


Recepta de cuina de Pastís de galeta i formatge sense forn
Recepta de cuina de Pastís de galeta i formatge sense forn

I també amb gelatina de llimona, boníssim

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

14563 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Beppa Casas diu:
Què són els sobres de quallada? Ón cal comprar-los?
Cristina Iniesta diu:
Son sobres de "cuajada", jo faig servir els de Royal... al super ho trobaras a la zona de reposteria.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: