Melindros
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 ous
- 70 gr. de sucre
- 60 gr. de farina
- 1 culleradeta de llevat
- 1 cullerada de sucre avainillat
- 1 pesic de sal
- Sucre glaç per decorar
Elaboració
Separar les clares dels rovells, i muntar les clares amb 20gr. de sucre i el pesic de sal.
Desprès barregem els rovells amb la resta del sucre mes el sucre avainillat fins que quedi una crema blanquinosa. Ajuntem les dos barreges i afegim la farina, el llevat, tamisats. Posar la pasta a una manega pastissera i sobre paper de forn fem rectangles de uns 6 cm. de llarg per un d’ample. Posar per sobre sucre glaç. Posar-ho al forn 180º durant 8 minuts mes o menys.
Etiquetes: Esmorzar Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4226 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.