Marenges

Ingredients

  • 100 grs. de clares
  • 200 grs. de sucre

Elaboració

Posem les clares a punt de neu i desprès hi acabem d’afegir el sucre fins que estigui tot compacte, amb la manega pastissera, vam fer pilonets sobre paper de cuinar i desprès varem omplir motlles de silicona. Els vam posar al forn i fins que van quallar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2372 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: