Coca salada de pasta de full

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Ingredients
  • 1 lamina de pasta de full
  • 2 llaunes petites de tonyina
  • 1 pebrot
  • 1 carbassó
  • Tires de ventresca fumada
  • Olives

4 racions

Elaboració

Elaboració
Tallem a lamines el pebrot i el carbassó i els estovem a la paella, quant els tenim cuits, els escampem sobre la lamina de pasta de full, on hem replegat els costats i punxat els fons de la lamina , per sobre hi estenem la tonyina, trossets de tires de ventresca fumada i les olives, amb l’oli de la tonyina pintem el costat de la peça, i la posem al forn i esperem que es cogui i ja esta.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4747 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!