Coca salada de pasta de full
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						
						Recepta per forn
						
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Ingredients
- 1 lamina de pasta de full
- 2 llaunes petites de tonyina
- 1 pebrot
- 1 carbassó
- Tires de ventresca fumada
- Olives
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Elaboració
Tallem a lamines el pebrot i el carbassó  i els estovem a la paella,  quant els tenim cuits, els  escampem sobre la lamina de pasta de full, on  hem replegat els costats i punxat els fons de la lamina , per sobre hi estenem  la tonyina, trossets de tires de ventresca fumada i les olives, amb l’oli de la tonyina pintem el costat de la peça,  i la posem al forn i esperem que es cogui  i ja esta.
														
 Etiquetes: 
						Pasta de full
 
						Etiquetes: 
						Pasta de full  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 10298 visites.
 10298 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 Helena garcia
 Helena garcia![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Postres i dolços
 Postres i dolços 30 min.
 30 min. 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Sopes i cremes
 Sopes i cremes 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
 
 Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram