Crema de pastanaga
Categoria:
Sopes i cremes
Dieta: vegetariana
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 500 g de pastanaga
- 500 g de patata
- 100 g de ceba
- 50 g de mantega
- 200 ml de crema de llet
- Sal
4 racions
Elaboració
Sofregiu la ceba, les patates i les pastanagues amb la mantega fins que agafin color.
Després afegiu aigua bullint fins que cobreixi i deixeu bullir fins que cogui tot.
Tritureu i afegiu-hi la crema de llet.
En acabar, si voleu una textura més suau, passeu pel xino.
Notes
Ho podeu decorar amb una branqueta de julivert.
Etiquetes:
Entrants
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8729 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fantàstica recepta Àlex. Això es fa en un tres i no res... I te una mescla de gustos impressionant!
M'agrada que t'agradi Beppa.
Com talles l'escarola?
Caram! Ideal pel bon temps.
És molt fàcil de fer Sara, Si el vols treballar una mica també pots estendre i plegar la massa cada mitja horeta. El...