Crema de pastanaga

Ingredients

  • 500 g de pastanaga
  • 500 g de patata
  • 100 g de ceba
  • 50 g de mantega
  • 200 ml de crema de llet
  • Sal

4 racions

Elaboració

Sofregiu la ceba, les patates i les pastanagues amb la mantega fins que agafin color.
Després afegiu aigua bullint fins que cobreixi i deixeu bullir fins que cogui tot.
Tritureu i afegiu-hi la crema de llet.
En acabar, si voleu una textura més suau, passeu pel xino.

Notes

Ho podeu decorar amb una branqueta de julivert.


Recepta de cuina de Crema de pastanaga
per Josuè O'Donell

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8729 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Pilar Díez Escudero diu:
Jo faig aquesta crema amb oli verge d' oliva ,no amb manteca que no es saludable,poso all i una mica de pebrot vernell, i penso que posa crema de llet , ho empeora ,no es cuina catalana, posar un rajoli d' oli verge D' oliva.
La alimentació es la base de la salut, tots els pures la gent posa mantega i crema de llet,posar oli verge d' oliva millor gust i Salut.
Santi Estruch diu:
Ok amb l'oli d' oliva, però si afegiu una rama de sajulida o timò al sofregit i no la treieu fins que es trituri. BONISSIM.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: