Cols de brussel·les caramel·litzades amb airfryer

Unes saboroses cols de brussel·les són una de les menges de verdura que pots preparar amb la fregidora d'aire.

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams de cols de brussel·les
  • 1/2 cullerada de sal
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 2 cullerades de mel
  • 1/4 de cullerada de pebre negre

4 racions

Elaboració

Talla els tronxos de les cols i després fes-les més petites tallant-les per la meitat, si son molt grans.
Mentrestant, aneu escalfant la fregidora d'aire a 190 °C.
Quan ho tinguis llest, barreja en un bol gran les cols de brussel·les, la sal, l'oli i el pebre negre.
Col·loca les cols de brussel·les a la fregidora d'aire i posa-les a fregir durant 8 minuts.
Després treu-les una mica, remena-les i afegeix per sobre una parell de cullerades de mel, i torna a escalfar-les durant 8-10 minuts més. Així aconseguirem que estiguin tendres per dins i cruixents per fora.
Si ho desitges, pots acompanyar les cols de brussel·les amb salsa de soja que col·locaràs en un plat diferent i que barrejaràs amb les cols de brussel·les un cop llestes.
O enrastrar en broquetes sobre un llit de salsa de tomàquet ben densa.

18min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

255 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: