Fricando de llagostins

Ingredients

  • ½ kilo de llagostins
  • Bolets variats, fregir, i reservar
  • 2 tomàquets
  • 2 grans d’all
  • 1got de brau de peix
  • 1 got de vi blanc
  • 1 ceba
  • 1 fulla de llorer

4 racions

Utensilis

Turmix

Elaboració

Tallar els alls, la ceba i els tomàquets, tot seguit fer un sofregit i afegir la fulla de Llorer.
Un cop sofregit posarem el got de vi i el brau de peix: deixar reduir 5 minuts i triturar.
Afegir els llagostins, els bolets i coure 5 minuts.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2401 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: