Rovellons i pinetells amb cloïsses i llagostins

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mig quilo de rovellons i pinetells
  • Mig quilo de cloïsses fresques
  • Tres llagostins tigre
  • Un got de fumet de peix
  • Tres grans de all
  • Unes branques de julivert fresc
  • Un raig de oli de oliva
  • Un pols de sal

2 racions

Elaboració

Comencem per posar a escorre els bolets, ja que la temporada ha acabat i segur que son de conserva, en el meu cas son de conserva pròpia
Mentre posem els bolets a escorre,posem també les cloïsses en un bol amb aigua i un pols de sal
Posem una cassola de terrissa al foc amb un bon raig de oli de oliva a escalfar
Mentrestant piquem els alls i el julivert i ho reservem de moment
Posem el fumet en un cassó a escalfar
Un cop calent el oli de la cassola i afegim els bolets a trossos i els fregim una mica
Seguidament afegim el fumet bullent i afegim les cloïsses escorregudes
Tapem la cassola i fem coure una mica fins veure que es comencen a obrir
En aquest moment afegim els llagostins i salem una mica tot plegat
Afegim els alls i julivert i donem unes voltes
Ara és el moment de anar cap a taula.

45min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1824 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!