Rovellons i pinetells amb cloïsses i llagostins
Categoria:
Altres
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Mig quilo de rovellons i pinetells
- Mig quilo de cloïsses fresques
- Tres llagostins tigre
- Un got de fumet de peix
- Tres grans de all
- Unes branques de julivert fresc
- Un raig de oli de oliva
- Un pols de sal
2 racions
Elaboració
Comencem per posar a escorre els bolets, ja que la temporada ha acabat i segur que son de conserva, en el meu cas son de conserva pròpia
Mentre posem els bolets a escorre,posem també les cloïsses en un bol amb aigua i un pols de sal
Posem una cassola de terrissa al foc amb un bon raig de oli de oliva a escalfar
Mentrestant piquem els alls i el julivert i ho reservem de moment
Posem el fumet en un cassó a escalfar
Un cop calent el oli de la cassola i afegim els bolets a trossos i els fregim una mica
Seguidament afegim el fumet bullent i afegim les cloïsses escorregudes
Tapem la cassola i fem coure una mica fins veure que es comencen a obrir
En aquest moment afegim els llagostins i salem una mica tot plegat
Afegim els alls i julivert i donem unes voltes
Ara és el moment de anar cap a taula.
45min
Etiquetes:
Bolets
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2359 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.