Pastís de peix
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Típica de: Alt Empordà
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250grs de palets de cranc
- 4 ous
- 50 ml de tomàquet fregit
- 200 ml de nata liquida
- Un pols de sal
- Un pols de pebre negre molt
- Una mica de mantega
- Una mica de pa ratllat
- Un lluç fresc de més o menys mig quilo
- 250GRS de llagostins cuits
- Una fulla de llorer
8 racions
Elaboració
Primer de tot netejarem el lluç traient la tripa i el rentem be
El posem així sencer a bullir amb aigua , sal i una fulla de llorer
Un cop bullit el lluç el retirem de la cassola i el deixem refredar
Ara batrem els ous en un bol i afegim els llagostins i els palets de cranc
Ara traiem el cap ,la espina i la pell del lluç i el esmicolem a trossos
Afegim el lluç al bol
Seguidament i afegim el tomàquet,la nata liquida,un pols de sal i un pols de pebre
Remenem be tot plegat
Ara precalentem el forn a 180 graus
Preparem un motlle untat amb mantega i seguidament i fregem a sobre la mantega amb pa ratllat que ens quedará agafat a la mantega
Repartim be el contingut del bol al motlle i per acabar posem al forn durant 45 minuts
Passat aquest temps traiem el motlle del forn i deixem refredar
Un cop fret traiem el pastís del motlle i el posem a una plata.
Notes
Recomano servir aquest pastís fret
Etiquetes:
Peix Peix i marisc
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
11338 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.