Pastís de formatge

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 philadelphia (o formatge semblant)
  • 3 iogurts naturals
  • 3 ous
  • 3 cullerades (petites) de Maizena
  • 10 cullerades (normals) de sucre

si es vol posar galeta a sota:

  • galetes (tipus Maria)
  • mantega

Elaboració

1. Si es vol posar galetes: Es piquen les galetes (morter + mà de morter) fins que quedin gairebé pols i es barregen amb la mantega (es pot desfer al bany maria. Es posa la pasta al terra del recipient al que posarem el pastís i s'introdueix a la nevera perquè es refredi i s'endureixi.
2. Pel pastís: Es separen les clares dels rovells. Es barregen les clares amb el sucre, la philadelphia, els iogurts, la maizena. Quan està ben barrejat (pasta homogènia) s'hi afegeixen els rovells i se segueix remenant. Si queden grumolls es pot acabar de barrejar amb la batedora.
3. Finalment, s'introdueix el pastís dins el recipient que havíem posat a la nevera (amb la galeta al fons) i es posa tot el pastís al microones durant uns 13-15 minuts.
És un pastís que es menja fred, quan surti del microones es posa a la nevera i es deixa refredar.
Bon profit!

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3759 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!