Formatge fos
Categoria:
Altres
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1gra d'all- Un gotet de vi blanc- Un tros de Gruyere- Un tros de Emmental- Una mica de fècula- Un gotet de Kirsch- Un pols de pebre- Un pols de nou moscada-
1 racions
Utensilis
Una cassoleta de terrissa i un ganivet de cuina.
Elaboració
Agafem una cassoleta de terrissa i la freguem al l'all , afegim una mica de vi blanc i posem al foc. Seguidament i posem pebre i nou moscada, i en el moment que comenci a bullir afegirem el formatge ratllat anem remenant sense parar, asta que es comenci a fondre, en aquest moment afegirem una mica de fècula dissolta amb Kirsch i seguirem remenant uns minuts asta que es noti que queda cremós. En aquest moment el posarem des-seguida a las cassoletes de terrissa i acompanyarem amb llesques de pa torrat.
30min
Etiquetes:
Formatges Italia
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2561 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.