Pastís fred de pa de motlle, de pernil i formatge, cuit al forn
Categoria:
Amanides i plats freds
Recepta per forn
Estació: estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Pa de motlle
- Tranchetes o una altre marca
- Pernil dolç
- Ou
- Llet
- Mantequilla
12 racions
Elaboració
Es comença agafant un motlle rectangular i greixant-lo amb una mica de mantega, seguidament suquem llesques de pa de motlle amb la llet, ha de quedar moll però tampoc en excés, i es van posant un al costat d'un altre fins que no es veigui el fons del motllo, després posem el pernil dolç seguint el mateix procés i després el formatge, seguim amb un altre capa de pa de motlle sucat de llet i nan fent així fins arribar a dalt de tot, quan arribem a dalt de tot em d'acabar am una capa de pernil dolç i un ou debatut per sobre del pernil dolç.
Posem el pastis al forn a una temperatura de 70ºC i el deixem uns 25 minuts.
35min
Notes
Es serveix fred,i es serveix com aperitiu es desmotlla en fred i es talla en daus i es pot servir am un escuradents a cada porció.Es senzill,fàcil ,barat i es original us aconsello fer-lo perquè es un moment i no diries que es pa de motlle am llet queda boníssim.
Etiquetes: Boníssim Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7420 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.