Escamarlanets saltats
Ingredients
- 1 kg d’escamarlans petits
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
- All i julivert
- 1 copeta de conyac.
- (Podem fer-los també prescindint de l’all)
Elaboració
Salem els escamarlanets i els saltem una mica en una paella amb oli d’oliva. Flamegem amb el conyac, deixem reduir una mica i els hi tirem una mica d’all i julivert picadet al damunt.
Una altra manera de fer-los seria amb ceba o ceba confitada. Si els fem amb la ceba crua, la sofregim abans de saltar els escamarlans i seguim el mateix procediment anterior.
Si utilitzem ceba confitada, només cal afegir-li al final de la cocció.
Hem de tenir amb compte que la cocció ha de ser a foc ben fort i ràpida, per tal de no malmetre els escamarlans i evitar que ens quedin excessivament cuits.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
1765 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Evidenment, la salsa es pot fer amb batedora elèctrica. Aquesta recepta vol conservar la forma tradicional de fer-la. Una...
Volia dir, abraçada! ;)
Hola Encarna! M'encanta aquest arròs. El arrossos em "xiflen" Però perdona'm una petita crítica lingüistica, Si les...
No dubtis en fer-ho!!
Hola Merce! Ja tens el meu vot. ;))