Escamarlanets amb all i julivert
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Costa Brava Nord
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Mig quilo de escamarlanets frescos
- Un raig de oli de oliva
- 5 grans de all picats
- Unes branques de julivert picat
- Un pols de sal
3 racions
Elaboració
Primer de tot posem una paella al foc amb oli de oliva a escalfar
Preparem el all i julivart picats en un plat, tots dos barrejats
Un cop calent el oli de la paella i tirem els escamarlanets i els salem una mica
Donem unes voltes que es fregeixin , no massa , ja que son petits i nessessiten poca cocció
El el momento abans de treure del foc i afegim el all i julivert per sobre i remenem be a fi que es reparteixi el all i julivert
En aquest momento, cap a taula.
30min
Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1447 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.