Escamarlanets amb all i julivert

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Costa Brava Nord
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mig quilo de escamarlanets frescos
  • Un raig de oli de oliva
  • 5 grans de all picats
  • Unes branques de julivert picat
  • Un pols de sal

3 racions

Elaboració

Primer de tot posem una paella al foc amb oli de oliva a escalfar
Preparem el all i julivart picats en un plat, tots dos barrejats
Un cop calent el oli de la paella i tirem els escamarlanets i els salem una mica
Donem unes voltes que es fregeixin , no massa , ja que son petits i nessessiten poca cocció
El el momento abans de treure del foc i afegim el all i julivert per sobre i remenem be a fi que es reparteixi el all i julivert
En aquest momento, cap a taula.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

994 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Jordi es una recepta molt facil, i
al estiu apeteix molt, et feliÇito
Jordi Bosch Negre diu:
Moltes gràcies, la veritat és que és fàcil, i bon plat ara al estiu.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!