Cloïses a la paella
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Aperitiu
						
						Típica de: Costa Brava Nord
						
						Estació:  estiu
 estiu 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 300 grams de cloïses
- 1 raig de vi blanc
- 1 pols de sal
- Pebre negre molt
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							Posem les cloïses fresques en un bol amb aigua i sal durant una bona estona
Les escorrem
Posem una paella al foc amb un bon raig de vi blanc
Quan veiem que el vi vol bullir, afegim les cloïses i tapem la paella
Quan siguin totes obertes, retirem del foc, posem les cloïses en un plat i les amenim amb pebre negre
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						Marisc i crustacis
 
						Etiquetes: 
						Marisc i crustacis  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 7462 visites.
 7462 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Paella
 Paella 
  
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram