Cloïses a la paella

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Costa Brava Nord
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 grams de cloïses
  • 1 raig de vi blanc
  • 1 pols de sal
  • Pebre negre molt

2 racions

Elaboració

Posem les cloïses fresques en un bol amb aigua i sal durant una bona estona
Les escorrem
Posem una paella al foc amb un bon raig de vi blanc
Quan veiem que el vi vol bullir, afegim les cloïses i tapem la paella
Quan siguin totes obertes, retirem del foc, posem les cloïses en un plat i les amenim amb pebre negre

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2305 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!