 
						Espinacs amb poma champinyons i pinyons
Un plat molt senzill i sa, perfecte per la cuina de diari.
Ingredients
- Dos bosses d'espinacs nets i ben frescos.
- Una poma
- un paquet de pinyons
- 200g de champinyons
- 50g de mantega
- un posin de salt
 3 racions
 3 racions
Elaboració
							En un wok desfem la mantega i rossegem la poma que prèviament haurem palat i tallat a trossets d'uns 2x2 cm i els champinyons que haurem netejat i tallat a tires.
Una vegada la poma i els champinyons estiguin rossos afegim els pinyons i esperar que també quedin torrats (cal vigilar no cremar el pinyons doncs venen torrats amb poc temps). Seguidament afegim els espinacs. 
Depenent de la mida del wok caldrà afegir els espinacs en dos tongades. El truc perquè els espinacs no facin aigua és que siguin molt frescos i estiguin al wok només el temps mínimament necessari perquè es redueixin.
S'emplaten i se salen al gust.
														
 15min
  15min 
Notes
Es pot acompanyar el plat amb una cervesa negre ben fresca
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4946 visites.
 4946 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 - copia.mp4-.mp4-_Moment_2.jpg)

 Altres
 Altres Truita
 Truita Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Postres i dolços
 Postres i dolços Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
 
 Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram