Espinacs amb poma champinyons i pinyons

Un plat molt senzill i sa, perfecte per la cuina de diari.

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • Dos bosses d'espinacs nets i ben frescos.
  • Una poma
  • un paquet de pinyons
  • 200g de champinyons
  • 50g de mantega
  • un posin de salt

3 racions

Elaboració

En un wok desfem la mantega i rossegem la poma que prèviament haurem palat i tallat a trossets d'uns 2x2 cm i els champinyons que haurem netejat i tallat a tires.
Una vegada la poma i els champinyons estiguin rossos afegim els pinyons i esperar que també quedin torrats (cal vigilar no cremar el pinyons doncs venen torrats amb poc temps). Seguidament afegim els espinacs.
Depenent de la mida del wok caldrà afegir els espinacs en dos tongades. El truc perquè els espinacs no facin aigua és que siguin molt frescos i estiguin al wok només el temps mínimament necessari perquè es redueixin.
S'emplaten i se salen al gust.

15min

Notes

Es pot acompanyar el plat amb una cervesa negre ben fresca


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1868 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Rosa Fabré diu:
Perfecte, fàcil i molt bo.
Merci per la recepta.
Rosa
Alex Coll i Casellas diu:
Molt agraït Rosa, un petó ben fort malgrat el COVID. No em considero cap xef ni molt menys només tinc ja una edat i he vulgut cuinar sempre per la família i vulguis o no aprens a fer plats ràpids que surtin més o menys bons i crec que si els vaig apuntant aquí algú altre, de tan en tan, també li pot fer servei.
Josuè O'Donell diu:
Fantàstica recepta Àlex.

Això es fa en un tres i no res...
I te una mescla de gustos impressionant!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: