Filets de verat arrebossats amb parmentier de bròquil
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tempura
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit verats de mida mitjana
- Parmentier de bròquil
- Sal
- Quatre ous batuts
- Oli de gira-sol
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Quatre plats plans de porcellana blanca
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Un batedor de varetes
Un bol de vidre gran
Una safata plana
Paper de cuina
Elaboració
Primerament, fem el parmentier de bròquil com explico a la meva recepta i el reservem.
Seguidament, netegem els verats i amb el ganivet filetejador els tallem per la meitat a lo llarg aconseguint dos filets i els reservem.
Tot seguit els salem, els passem per farina i ou batut, i els fregim en oli de girasòl fins que són una mica daurats i els fiquem en una safata amb paper de cuina per treure l'excés d'oli, i després els fiquem de quatre en quatre en els plats de pocellana.
En el moment de servir a taula, amb els quatre filets en el plat, amb l'ajud de la mànega pastissera fem tres tires de parmentier a la part de baix del plat, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes:
Cuina de primavera Cuina marinera
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1776 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...