Filets de verat arrebossats amb parmentier de bròquil

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Vuit verats de mida mitjana
  • Parmentier de bròquil (el podeu trobar a les meves receptes)
  • Sal
  • Quatre ous batuts
  • Oli de girasòl

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Quatre plats plans de porcellana blanca
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Un batedor de varetes
Un bol de vidre gran
Una safata plana
Paper de cuina

Elaboració

Primerament, fem el parmentier de bròquil com explico a la meva recepta i el reservem.
Seguidament, netegem els verats i amb el ganivet filetejador els tallem per la meitat a lo llarg aconseguint dos filets i els reservem.
Tot seguit els salem, els passem per farina i ou batut, i els fregim en oli de girasòl fins que són una mica daurats i els fiquem en una safata amb paper de cuina per treure l'excés d'oli, i després els fiquem de quatre en quatre en els plats de pocellana.
En el moment de servir a taula, amb els quatre filets en el plat, amb l'ajud de la mànega pastissera fem tres tires de parmentier a la part de baix del plat, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1090 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!