Bròquil a la provençal
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 bròquils mitjans
- 3 grans d'all picats
- 1 got de julivert fresc picat
- 3 cebes blanques picades
- sal i
- oli
Elaboració
Es cou el bròquil al vapor.
S'unta amb oli una font per forn, s'agrega una mica d'aigua, perquè no s'enganxi, es col.loca el bròquil i es cobreix amb els altres ingredients, s'introdueix en el forn ben calent, 225º centígrads, fins que es dauri, per al que necessitarà aproximadament uns quinze minuts.
S'assaona al gust i se serveix immediatament.
Etiquetes: Vegeteriana Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3308 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.