Bròquil a la provençal
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 bròquils mitjans
- 3 grans d'all picats
- 1 got de julivert fresc picat
- 3 cebes blanques picades
- sal i
- oli
Elaboració
Es cou el bròquil al vapor.
S'unta amb oli una font per forn, s'agrega una mica d'aigua, perquè no s'enganxi, es col.loca el bròquil i es cobreix amb els altres ingredients, s'introdueix en el forn ben calent, 225º centígrads, fins que es dauri, per al que necessitarà aproximadament uns quinze minuts.
S'assaona al gust i se serveix immediatament.
Etiquetes:
Vegeteriana
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2480 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c