Patates a la provençal

Categoria:
Origen: França > La Provença
EstaciĂł:        

ValoraciĂł: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 quilo de patates
  • 200 grams de gamba pelada
  • 200 grams de bolets
  • 2 ous
  • 1 ceba
  • 1 / 2 tassa de brandi
  • 3 cullerades de farina
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • sal al gust
  • pebre mòlt al gust

ElaboraciĂł

Coure les patates en abundant aigua amb sal uns 20 minuts. Pelar i fer purÊ (que quedi ben espès (sec), posteriorment farem boles per omplir), afegir un ou, remenar bÊ fins que estigui ben incorporat al purÊ i afegir l'altre, assaonar amb sal i pebre.
Peleu la ceba i picar-molt fina.
Netejar i rentar els bolets i tallar-les a trossets.
Escalfa una cullerada d'oli en una paella.
Ofega la ceba i, quan estigui transparent, afegir els bolets i les gambes i sofregir tot junt uns 7 minuts, regar el sofregit amb el brandi i deixeu-ho coure a foc suau fins que redueixi una mica.
Forma boletes amb el purĂŠ de patates, fer-los un forat amb el dit i introduir una mica del sofregit de bolets i gambes.
Torna a tancar les boles, passar-les per farina i fregir-les en abundant oli calent.
Servir acompanyat d'una amanida de tomĂ quet i enciam o al gust


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Patates a la provençal

Enllaça aquesta recepta:

422 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!