Patates a la provençal
Ingredients
- 1 quilo de patates
- 200 grams de gamba pelada
- 200 grams de bolets
- 2 ous
- 1 ceba
- 1 / 2 tassa de brandi
- 3 cullerades de farina
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- sal al gust
- pebre mòlt al gust
Elaboració
Coure les patates en abundant aigua amb sal uns 20 minuts. Pelar i fer puré (que quedi ben espès (sec), posteriorment farem boles per omplir), afegir un ou, remenar bé fins que estigui ben incorporat al puré i afegir l'altre, assaonar amb sal i pebre.
Peleu la ceba i picar-molt fina.
Netejar i rentar els bolets i tallar-les a trossets.
Escalfa una cullerada d'oli en una paella.
Ofega la ceba i, quan estigui transparent, afegir els bolets i les gambes i sofregir tot junt uns 7 minuts, regar el sofregit amb el brandi i deixeu-ho coure a foc suau fins que redueixi una mica.
Forma boletes amb el puré de patates, fer-los un forat amb el dit i introduir una mica del sofregit de bolets i gambes.
Torna a tancar les boles, passar-les per farina i fregir-les en abundant oli calent.
Servir acompanyat d'una amanida de tomàquet i enciam o al gust
Etiquetes:
Bolets Gambas Patates
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
926 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c