Crostini de formatge picant

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 250 grams d'Emmental o Gruyère, endurit-curat, i ratllat gruixut.
  • 1 ceba.
  • 100 grams de llesques de cansalada.
  • 20 olives negres sense Pinyol.
  • 2 rovells d'ou
  • 4 cullerades de crema.
  • Sal
  • Pebre acabat de moldre.
  • Nou moscada.
  • Pebre de Caiena.
  • 50 grams de mantega.
  • 1 pa francès-bagueta

4 racions

Elaboració

Pica la seva i el bacó no gaire fi i junt amb les olives picades ben fines, fregeix a foc lent durant uns 10 minuts, sense posar grassa, fins que la ceba estigui suau.
Deixa refreda.
Barreja el preparat anterior amb els rovells d'ou, el formatge i la crema i assaona amb el pebre, la nou moscada, la Caiena i molt poca sal.
Talla la bagueta a llesques d'1 cm de gruix, pinzella lleugerament amb mantega i fregeix en una paella, per ambdós costats, fins que tinguin un bonic color daurat.
Deixa refreda.
Posa la massa de formatge pel damunt i gratina en el forn pre escalfat a 220 g durant 10 a 12 minuts, o fins que el formatge es fongui.
Servir de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2729 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: