Crostini de formatge picant
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						Tipus de plat: Canapès
						Recepta per forn
						Típica de:  Suïssa
 Suïssa
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 250 grams d'Emmental o Gruyère, endurit-curat, i ratllat gruixut.
- 1 ceba.
- 100 grams de llesques de cansalada.
- 20 olives negres sense Pinyol.
- 2 rovells d'ou
- 4 cullerades de crema.
- Sal
- Pebre acabat de moldre.
- Nou moscada.
- Pebre de Caiena.
- 50 grams de mantega.
- 1 pa francès-bagueta
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Pica la seva i el bacó no gaire fi i junt amb les olives picades ben fines, fregeix a foc lent durant uns 10 minuts, sense posar grassa, fins que la ceba estigui suau.
Deixa refreda.
Barreja el preparat anterior amb els rovells d'ou, el formatge i la crema i assaona amb el pebre, la nou moscada, la Caiena i molt poca sal.
Talla la bagueta a llesques d'1 cm de gruix, pinzella lleugerament amb mantega i fregeix en una paella, per ambdós costats, fins que tinguin un bonic color daurat.
Deixa refreda.
Posa la massa de formatge pel damunt i gratina en el forn pre escalfat a 220 g durant 10 a 12 minuts, o fins que el formatge es fongui.
Servir de seguida
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2992 visites.
 2992 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									 Joan Corminas
 Joan Corminas![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Postres i dolços
 Postres i dolços 30 min.
 30 min. Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
 
 Carns
 Carns
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram