Crostini de formatge picant
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Canapès
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams d'Emmental o Gruyère, endurit-curat, i ratllat gruixut.
- 1 ceba.
- 100 grams de llesques de cansalada.
- 20 olives negres sense Pinyol.
- 2 rovells d'ou
- 4 cullerades de crema.
- Sal
- Pebre acabat de moldre.
- Nou moscada.
- Pebre de Caiena.
- 50 grams de mantega.
- 1 pa francès-bagueta
4 racions
Elaboració
Pica la seva i el bacó no gaire fi i junt amb les olives picades ben fines, fregeix a foc lent durant uns 10 minuts, sense posar grassa, fins que la ceba estigui suau.
Deixa refreda.
Barreja el preparat anterior amb els rovells d'ou, el formatge i la crema i assaona amb el pebre, la nou moscada, la Caiena i molt poca sal.
Talla la bagueta a llesques d'1 cm de gruix, pinzella lleugerament amb mantega i fregeix en una paella, per ambdós costats, fins que tinguin un bonic color daurat.
Deixa refreda.
Posa la massa de formatge pel damunt i gratina en el forn pre escalfat a 220 g durant 10 a 12 minuts, o fins que el formatge es fongui.
Servir de seguida

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2037 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c