Coca de carxofa

Ingredients

  • 500 grs de massa de pa
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • 3 carxofes
  • 1 ceba tallada fineta
  • 200 grs de mozarella
  • 100 grs de parmesá ratllat
  • 150 grs de cansalada a dados
  • 5 tomates seques
  • 1/2 primentó roig
  • Tomata triturada

Elaboració

Tallar la carxofa en rodanxetes molt fines, amb l'ajuda d'una mandolina
Deixar reposar la carxofa amb una barrega d'aigua i farina per a que no
es faci negra. A aquesta barrega els cuiners li diuen "blanqueta".
Mentres, estirar la massa damunt d'una llauna. Posar-li al damunt una
cullerada d'oli d'oliva i escampar-la per tota la massa. Posar el formatge
parmesá ratllat i després la tomata triturada, el primentó, la cansalada
la ceba i les tomates seques tallades a tiretes. Després es reparteix la
carxofa per tota la coca, aixi com la mozarella i una mica més de parmesá
ratllat.Per acabar tirar pel damunt un xorret d'oli d'oliva.
Coure al forn a temperatura alta 15/20 minuts

Notes

es temps de carxofa i esta bonissima


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2414 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Marta Om diu:
M'agradaria veure una foto, per fer-me una ideia de com queda!! jeje


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!