Frit Mallorqui

Ingredients

  • Freixura de be, o de porcella, (Pulmons, Cor, Fetge- potser de vadella-)
  • 1 Pebrot vermell gros o dos mitjans
  • 2-3 Pebrots verds
  • 1 Esbargia gran o dues de mitjanes
  • 4 ramells de ceba tendra
  • 4 o 5 Patates grans
  • Oli d'0liva
  • Un cap d'alls
  • 2 fulles de llore
  • Fonoll fresc picat
  • Cayena al gust
  • Sal, alls i pebre bo

4 racions

Elaboració

Ho tallem tot a trossets petits, la verdura i la carn, salpebrem, aixafem els alls i posem oli a la paella per anar fregim, primer els pebrots i en acabat o reservem en una greixonera o cassola de fang, després fregim les pataes amb la cayena i alguns alls, (al gust de cadescú) i greixonera, després la ceba tendra i greixonera, i per últim la carn on posem cayena, fonoll i llore o fregim a foc mitg sense que l'oli deixi de bullir, ho posen tot dins la greixonera i barragem per meclar els ingredients i es mesclen els gustos, d'un dia per altre es mes intens, servir calent

1h 30min

Notes

Tot està tallat petit, pebrot, pebre, patates, esberginia i la carn, recordeu que la carn cuita encongeix


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1050 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: