Xampinyons farcits
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de xampinyons
- 200 g de formatge per untar (tipus Filadelphia)
- 80 cc d'oli d'oliva
- 30 g de formatge parmesà
- 2 alls
- Julivert
4 racions
Elaboració
Primer rentem bé els xampinyons, de manera que no els quedi gens de terra.
A continuació els treiem el peu presionant amb el dit i vigilant que no es trenquin.
Els peus que hem tret, els tallem a trossets petits i també trossegem uns quants xampinyons més. Han de quedar aproximadament, 750 g de xampinyons per farcir i 250 g de xampinyons tallats petits.
Posem l'oli al foc i quan estigui calent, tirem l’all tallat petit posem a fregir els xampinyons, que hem trossejat, durant 4 minuts. Li tirem el julivert tallat ben petit i el deixem fer un minut més.
Quan els retirem del foc els posem a escórrer reservem l'oli. Afegim el formatge i ho barregem tot bé. Salem els xampinyons i els omplim amb la farsa de xampinyó trossejat i formatge. Posem a sobre de cada xampinyó una mica de formatge parmesà.
Posem al fons d'una plata de forn l'oli que hem reservat i coloquem a sobre els xapinyons farcits.
Els posem a coure al forn a 180 graus durant un quart d'hora.
35min
Notes
Quan compreu els xampinyons, els heu de triar grossos.
Es pot servir com a primer plat, o menjarlos com aperitiu.
Etiquetes:
Bolets
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8614 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Jo també hi afegeixo uns quants pèsols
Moltes grácies Quim. Els tornaré a fer tal com tu els fas.
Hola Quim. A mi m'agradava molt fer els seitons en vinagre pero ja no els faig perque diuen que primer s'han de congelar...
Gracies per la correcció. Es important escriure bé la nostra llengua
Avui sí que puc accedir a les receptes