Xampinyons farcits
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de xampinyons
- 200 g de formatge per untar (tipus Filadelphia)
- 80 cc d'oli d'oliva
- 30 g de formatge parmesà
- 2 alls
- Julivert
4 racions
Elaboració
Primer rentem bé els xampinyons, de manera que no els quedi gens de terra.
A continuació els treiem el peu presionant amb el dit i vigilant que no es trenquin.
Els peus que hem tret, els tallem a trossets petits i també trossegem uns quants xampinyons més. Han de quedar aproximadament, 750 g de xampinyons per farcir i 250 g de xampinyons tallats petits.
Posem l'oli al foc i quan estigui calent, tirem l’all tallat petit posem a fregir els xampinyons, que hem trossejat, durant 4 minuts. Li tirem el julivert tallat ben petit i el deixem fer un minut més.
Quan els retirem del foc els posem a escórrer reservem l'oli. Afegim el formatge i ho barregem tot bé. Salem els xampinyons i els omplim amb la farsa de xampinyó trossejat i formatge. Posem a sobre de cada xampinyó una mica de formatge parmesà.
Posem al fons d'una plata de forn l'oli que hem reservat i coloquem a sobre els xapinyons farcits.
Els posem a coure al forn a 180 graus durant un quart d'hora.
35min
Notes
Quan compreu els xampinyons, els heu de triar grossos.
Es pot servir com a primer plat, o menjarlos com aperitiu.
Etiquetes:
Bolets
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
13161 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.