Lasanya de fruites del bosc

Ingredients

  • 400 grams de baies (mixtes)
  • 100 grams de galetes amarettini
  • 300 grams de mató natural
  • 300 grams de mató amb sabor de vainilla
  • 300 grams de mató amb sabor de maduixa

4 racions

Elaboració

Tria les baies.
Aixafa, amb un caso, les galetes amaretini,
Posa les baies i les galetes d'amaretti triturades en un plat de vidre i barreja amb el mató natural, el mató de vainilla i el mató de maduixa.
Serveix decorat amb unes fulles de bàlsam de llimona.

Notes

Si col·loqués la lasanya de baies al congelador durant 1 hora, tindràs un postra meravellosament refrescant per a l'estiu.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

592 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!