Calçots arrebossats
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per microones
Típica de: Espanya → Camp de Tarragona
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 5 calçots per persona
- 1 ou
- Pa torrat
- Farina
- Salsa per calçots
2 racions
Elaboració
Fa uns dies vaig anar a dinar a un restaurant i em va sorprendre no que tinguessin calçots, ja que n'és el temps sinó que, enlloc de fer-los a la brasa els havien arrebossat. Els vaig trobar molt bons i vaig pensar que com que a casa tinc un bon assortiment de calçots provaria de fer-los així. Van quedar boníssims, val a dir que amb el cruixent de l'arrebossat encara estaven més bons i sucats amb la salsa ja no us dic res més, sublims. Us recomano que ho proveu.
Netejarem bé els calçots i treurem només la capa que té la sorra que és més dura, tallem els calçots en dos o tres trossos. Els courem al microones seguint les indicacions del vostre forn. El meu té l'opció verdura que et diu segons els grams de verdura el temps de cocció. Més o menys van sortir 300 gr de calçots que es van coure en uns quatre minuts. un cop cuits els enfarinem lleugerament, després els passem per l'ou batut i finalment per el pa torrat. Courem els calçots en una paella en oli abundant ben calent. Ja veureu que es couran de seguida, com a molt en dos o tres minuts. Posem els calçots un cop arrebossats sobre paper de cuina per eliminar l'excés d'oli i ja només caldrà menjar-los acompanyats de la tradicional salsa, Per llepar-se'n els dits.
15min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7028 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Us pensaveu que no me n'adonaria que heu plagiat la meva recepta? Sé que n'hi ha de molts tipus de maneres de fer la truita,...
Senzilla però amb un resultat espectacular. Per cert la patata on l'has trobat? Jo fa molt que la busco però encara no...
No, primer vas fent les capes de verdures i quan ho tens tot hi poses la barreja dels ous amb la llet així d'aquesta manera...
Prenc nota de la recepta, senzilla i fàcil
Un aspecte, espectacular