Calçots arrebossats

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Camp de Tarragona
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 5 calçots per persona
  • 1 ou
  • Pa torrat
  • Farina
  • Salsa per calçots

2 racions

Elaboració

Fa uns dies vaig anar a dinar a un restaurant i em va sorprendre no que tinguessin calçots, ja que n'és el temps sinó que, enlloc de fer-los a la brasa els havien arrebossat. Els vaig trobar molt bons i vaig pensar que com que a casa tinc un bon assortiment de calçots provaria de fer-los així. Van quedar boníssims, val a dir que amb el cruixent de l'arrebossat encara estaven més bons i sucats amb la salsa ja no us dic res més, sublims. Us recomano que ho proveu.
Netejarem bé els calçots i treurem només la capa que té la sorra que és més dura, tallem els calçots en dos o tres trossos. Els courem al microones seguint les indicacions del vostre forn. El meu té l'opció verdura que et diu segons els grams de verdura el temps de cocció. Més o menys van sortir 300 gr de calçots que es van coure en uns quatre minuts. un cop cuits els enfarinem lleugerament, després els passem per l'ou batut i finalment per el pa torrat. Courem els calçots en una paella en oli abundant ben calent. Ja veureu que es couran de seguida, com a molt en dos o tres minuts. Posem els calçots un cop arrebossats sobre paper de cuina per eliminar l'excés d'oli i ja només caldrà menjar-los acompanyats de la tradicional salsa, Per llepar-se'n els dits.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4419 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

3 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Segur que deuen ser molt bons i més fàcils de fer a casa que els calçots tradicionals.
Lourdes Xargayo diu:
Es tindran que provar, abans no s'acabi la temporada. Segur que son molt bons, al menys tenen bona pinta a la foto. Guardada per fer !
Salutacions
Meri Cuinetes diu:
I tant que si, així d'aquesta manera no cal una barbacoa per fer-los. Són força més polits per menjar que els tradicionals, però igual de bons!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!