Estofada de porc amb patates
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Recepta per olla a pressió
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 500 gr de porc per fer estofada tallada a daus.
- 1 ceba grossa
- 3 pastanagues
- 3 patates grosses o 5 mitjanes
- 2 tomàquets madurs
- 1 got de manzanilla
- Llorer
- Pebre
- Sal
- Romaní
- Oli d'oliva verge extra
4 racions
Elaboració
Per començar enfarinarem la carn i enrossirem amb una mica d'oli. Un cop sigui rossa hi afegirem la ceba ben picada. Quan comenci a tornar-se transparent afegirem el vi i deixarem reduir uns 4 o 5 minuts. Tot seguit hi afegirem la pastanaga picada, el tomàquet pelat i tallat a daus i la resta de les espècies i deixarem coure uns 10 minuts. Si veieu que queda massa séc hi afegiu una mica més d'oli. Partirem les patates i les posarem a l'olla. Afegirem aigua fins a cobrir els ingredients. Tancarem l'olla, apujarem el fóc i un cop comenci a xiular comptarem 15 minuts i ja tindrem una estofada boníssima.
30min

Etiquetes:
Olla a Pressió
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9879 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Us pensaveu que no me n'adonaria que heu plagiat la meva recepta? Sé que n'hi ha de molts tipus de maneres de fer la truita,...
Senzilla però amb un resultat espectacular. Per cert la patata on l'has trobat? Jo fa molt que la busco però encara no...
No, primer vas fent les capes de verdures i quan ho tens tot hi poses la barreja dels ous amb la llet així d'aquesta manera...
Prenc nota de la recepta, senzilla i fàcil
Un aspecte, espectacular