Estofada de porc amb patates
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						Recepta per olla a pressió
						
						
						
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 500 gr de porc per fer estofada tallada a daus.
- 1 ceba grossa
- 3 pastanagues
- 3 patates grosses o 5 mitjanes
- 2 tomàquets madurs
- 1 got de manzanilla
- Llorer
- Pebre
- Sal
- Romaní
- Oli d'oliva verge extra
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Per començar enfarinarem la carn i enrossirem amb una mica d'oli. Un cop sigui rossa hi afegirem la ceba ben picada. Quan comenci a tornar-se transparent afegirem el vi i deixarem reduir uns 4 o 5 minuts. Tot seguit hi afegirem la pastanaga picada, el tomàquet pelat i tallat a daus i la resta de les espècies i deixarem coure uns 10 minuts. Si veieu que queda massa séc hi afegiu una mica més d'oli. Partirem les patates i les posarem a l'olla.  Afegirem aigua fins a cobrir els ingredients. Tancarem l'olla, apujarem el fóc i un cop comenci a xiular comptarem 15 minuts i ja tindrem una estofada boníssima.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						Olla a Pressió
 
						Etiquetes: 
						Olla a Pressió  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 14824 visites.
 14824 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									 Montse Cañellas Robert
 Montse Cañellas Robert![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram