Puré de patates amb frankfurt
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 bossa de puré de patates
- 400 g de cebes
- 150 g de salsitxes de Frankfurt
- 50 g de formatge gruyere ratllat
- 50 g de formatge parmesà ratllat
- 50 cc d'oli
- Sal i orenga
4 racions
Elaboració
Preparem el puré seguint les instruccions del paquet.
Tallem la ceba en juliana i la fregim amb l'oli. Quan la ceba es comenci a daurar, li afegim les salsitxes que abans haurem tallat a rodanxetes. Ho acabem de fregir tot durant 2 minuts,
En una safata, que haurem engrassat amb mantega, escampem el puré i repartim per sobre el sofregit de ceba i frankfurt. Posem per sobre una mica d'orenga i cobrim amb els formatges ratllats.
Gratinem al forn durant 5 minuts.
30min
Notes
És un plat senzill, que agrada molt als nens.
Etiquetes:
Patates
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3814 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Jo també hi afegeixo uns quants pèsols
Moltes grácies Quim. Els tornaré a fer tal com tu els fas.
Hola Quim. A mi m'agradava molt fer els seitons en vinagre pero ja no els faig perque diuen que primer s'han de congelar...
Gracies per la correcció. Es important escriure bé la nostra llengua
Avui sí que puc accedir a les receptes