Puré de patates amb frankfurt

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 bossa de puré de patates
  • 400 g de cebes
  • 150 g de salsitxes de Frankfurt
  • 50 g de formatge gruyere ratllat
  • 50 g de formatge parmesà ratllat
  • 50 cc d'oli
  • Sal i orenga

4 racions

Elaboració

Preparem el puré seguint les instruccions del paquet.
Tallem la ceba en juliana i la fregim amb l'oli. Quan la ceba es comenci a daurar, li afegim les salsitxes que abans haurem tallat a rodanxetes. Ho acabem de fregir tot durant 2 minuts,
En una safata, que haurem engrassat amb mantega, escampem el puré i repartim per sobre el sofregit de ceba i frankfurt. Posem per sobre una mica d'orenga i cobrim amb els formatges ratllats.
Gratinem al forn durant 5 minuts.

30min

Notes

És un plat senzill, que agrada molt als nens.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2891 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!