Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mongetes de Santa Pau cuites a casa [Veure recepta]
  • Cent grams de llardons
  • Oli d'oliva

8 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una paella gran
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, coem les mongetes com explico a la meva recepta, les escorrem, les posem en una paella amb un raig d'oli d'oliva, i les saltem a foc mitjà.
Mentre es van saltant, les espolsem amb els llardons esmicolats, i quan ja estan ben saltades, les retirem del foc, i ja les tenim a punt per fer-les servir ja sigui com a primer plat o com guarnició de la recepta que vulguem.

1h

Notes

Aquesta recepta també la podem fer amb qualsevol tipus de mongeta, ja sigui del ganxet, de Balaguer, etc...


Recepta de cuina de Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
per Josuè O'Donell
Recepta de cuina de Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
per Quim Lleonart

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

190 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: