Fricandó de vedella i camagrocs
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 300g de vedella ( tall tendre i melós)
- una ceba grossa
- 2 o 3 tomàquets petits i madurs
- vi blanc (250 ml)
- 300g camagrocs
- brou de carn (500 ml)
- sal, farigola i farina.
2 racions
Elaboració
Saleu els talls de farina, enfarineu-los i fregiu-los en la cassola on fareu el fricandó. Retireu quan estiguin rossos.
Al mateix oli de fregir la vedella, afegiu-hi la ceba tallada a trossos grossos i les branques de farigola i deixeu enrossir la ceba a foc lent. Un cop rossa afegiu-hi el tomàquet, també tallat a trossos grossos i deixeu que es torni tou i que expulsi tota la polpa.
Afegiu-hi una mica de farina i el vi blanc i deixeu fer xup-xup fins que es redueixi pràcticament tot el volum. Afegiu una part del brou i retireu de la cassola, per tornar-hi a afegir els talls de vedella i per mullar-los amb el caldo resultant del xup-xup anterior, passat prèviament per un colador xinés.
Afegiu els bolets a la cassola i la resta de brou.
Deixeu guisar, a foc molt lent, fins que el conjunt hagi reduït el volum 2/3 parts.
I ja teniu un plat a punt per sucar-hi pa.
45min

Etiquetes:
Bolets Estofat
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5793 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies