Fricandó de vedella i camagrocs

Categoria:
Origen: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300g de vedella ( tall tendre i melós)
  • una ceba grossa
  • 2 o 3 tomàquets petits i madurs
  • vi blanc (250 ml)
  • 300g camagrocs
  • brou de carn (500 ml)
  • sal, farigola i farina.

2 racions

Elaboració

Saleu els talls de farina, enfarineu-los i fregiu-los en la cassola on fareu el fricandó. Retireu quan estiguin rossos.
Al mateix oli de fregir la vedella, afegiu-hi la ceba tallada a trossos grossos i les branques de farigola i deixeu enrossir la ceba a foc lent. Un cop rossa afegiu-hi el tomàquet, també tallat a trossos grossos i deixeu que es torni tou i que expulsi tota la polpa.
Afegiu-hi una mica de farina i el vi blanc i deixeu fer xup-xup fins que es redueixi pràcticament tot el volum. Afegiu una part del brou i retireu de la cassola, per tornar-hi a afegir els talls de vedella i per mullar-los amb el caldo resultant del xup-xup anterior, passat prèviament per un colador xinés.
Afegiu els bolets a la cassola i la resta de brou.
Deixeu guisar, a foc molt lent, fins que el conjunt hagi reduït el volum 2/3 parts.
I ja teniu un plat a punt per sucar-hi pa.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3445 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!