Bacallà amb ou dur, carxofes i pèsols
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya - Bacallà de Quaresma
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 Talls de bacallà remullat per persona (morro o llom), comprat ja dessalat
- 4 Ous de pagès
- 4 Carxofes petites i tendres
- 500 g de Pèsols del Maresme
- 1 Ceba
- 2 Tomàquets
- 2 Alls
- Oli d’oliva
- Sal
- Una mica d'aigua
- Farina
- Una mica de julivert
4 racions
Elaboració
Posem els ous a bullir amb aigua, sal i un raig de vinagre uns 12 minuts, els deixem refredar, els pelem i tallem per la meitat.
Desgranem el mig quilo de pèsols, en el meu cas pèsols del Maresme, molt tendres i molt bons.
Netegem les carxofes, les tallem a quarts i les reservem.
Enfarinem el bacallà i el posem en una cassola amb l’oli.
Les fregim lleugerament i el retirem.
En el mateix oli fem un sofregit amb la ceba picada, l’all trinxat i el tomàquet triturat i una mica de julivert trinxadet i deixem que mica en mica es faci el sofregit a foc baix.
Hi afegim les carxofes tallades a quarts i una mica d’aigua ( ½ got d’aigua) al cap d’uns moments hi posem els pèsols, en el meu cas aquest dos ingredients com he dit abans eren molt tendres i amb molt poca estona han estat fets
A continuació hi posem el bacallà i els ous durs i deixem que faci xup-xup uns instants perquè agafi tots els gustos.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6935 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies