Bacallà amb ou dur, carxofes i pèsols
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya - Bacallà de Quaresma
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 Talls de bacallà remullat per persona (morro o llom), comprat ja dessalat
- 4 Ous de pagès
- 4 Carxofes petites i tendres
- 500 g de Pèsols del Maresme
- 1 Ceba
- 2 Tomàquets
- 2 Alls
- Oli d’oliva
- Sal
- Una mica d'aigua
- Farina
- Una mica de julivert
4 racions
Elaboració
Posem els ous a bullir amb aigua, sal i un raig de vinagre uns 12 minuts, els deixem refredar, els pelem i tallem per la meitat.
Desgranem el mig quilo de pèsols, en el meu cas pèsols del Maresme, molt tendres i molt bons.
Netegem les carxofes, les tallem a quarts i les reservem.
Enfarinem el bacallà i el posem en una cassola amb l’oli.
Les fregim lleugerament i el retirem.
En el mateix oli fem un sofregit amb la ceba picada, l’all trinxat i el tomàquet triturat i una mica de julivert trinxadet i deixem que mica en mica es faci el sofregit a foc baix.
Hi afegim les carxofes tallades a quarts i una mica d’aigua ( ½ got d’aigua) al cap d’uns moments hi posem els pèsols, en el meu cas aquest dos ingredients com he dit abans eren molt tendres i amb molt poca estona han estat fets
A continuació hi posem el bacallà i els ous durs i deixem que faci xup-xup uns instants perquè agafi tots els gustos.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
12783 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.