Fruites per la Diada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 cireres vermelles confitades, tallades en dues meitats
  • Un meló de pell de gripau
  • Mitja síndria

2 racions

Utensilis

Un estri per fer boles, de mida mitjana
Un estri per fer boles, de mida gran

Elaboració

Primer de tot, agafem l'estri de fer boles de mida gran, i fem 27 boles, de síndria.
Seguidament, amb l'estri de mida mitjana, fem 34 boles de meló.
Tot seguit, passem a muntar el plat, (un plat, és per a dues persones).
Anem fent línies de: meló, síndria, i així fins aconseguir fer la figura de les quatre barres. Per acabar el plat, posem les cireres, tot bordejant el plat, i ja el tindrem llest per celebrar la Diada Nacional de Catalunya.

30min

Notes

Aquestes postres, són molt adients, per cel-lebrar les diades més destacades del nostre païs : Sant Jordi, la Diada Naional de Catalunya, la mare de Deu de Montserrat, i totes les diades dels pobles de la nostra terra.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2030 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Ferran Cerdeira Casals diu:
M'ha encantat la recepta, estic esperant l'onze de setembre per fer-la ja que coincideix amb l'aniversari del meu avi.

Moltes Gràcies.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: