Fruites per la Diada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 cireres vermelles confitades, tallades en dues meitats
  • Un meló de pell de gripau
  • Mitja síndria

2 racions

Utensilis

Un estri per fer boles, de mida mitjana
Un estri per fer boles, de mida gran

Elaboració

Primer de tot, agafem l'estri de fer boles de mida gran, i fem 27 boles, de síndria.
Seguidament, amb l'estri de mida mitjana, fem 34 boles de meló.
Tot seguit, passem a muntar el plat, (un plat, és per a dues persones).
Anem fent línies de: meló, síndria, i així fins aconseguir fer la figura de les quatre barres. Per acabar el plat, posem les cireres, tot bordejant el plat, i ja el tindrem llest per celebrar la Diada Nacional de Catalunya.

30min

Notes

Aquestes postres, són molt adients, per cel-lebrar les diades més destacades del nostre païs : Sant Jordi, la Diada Naional de Catalunya, la mare de Deu de Montserrat, i totes les diades dels pobles de la nostra terra.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3275 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Ferran Cerdeira Casals diu:
M'ha encantat la recepta, estic esperant l'onze de setembre per fer-la ja que coincideix amb l'aniversari del meu avi.

Moltes Gràcies.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: