Fruites per la Diada
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 12 cireres vermelles confitades, tallades en dues meitats
- Un meló de pell de gripau
- Mitja síndria
2 racions
Utensilis
Un estri per fer boles, de mida mitjana
Un estri per fer boles, de mida gran
Elaboració
Primer de tot, agafem l'estri de fer boles de mida gran, i fem 27 boles, de síndria.
Seguidament, amb l'estri de mida mitjana, fem 34 boles de meló.
Tot seguit, passem a muntar el plat, (un plat, és per a dues persones).
Anem fent línies de: meló, síndria, i així fins aconseguir fer la figura de les quatre barres. Per acabar el plat, posem les cireres, tot bordejant el plat, i ja el tindrem llest per celebrar la Diada Nacional de Catalunya.
30min
Notes
Aquestes postres, són molt adients, per cel-lebrar les diades més destacades del nostre païs : Sant Jordi, la Diada Naional de Catalunya, la mare de Deu de Montserrat, i totes les diades dels pobles de la nostra terra.
Etiquetes:
La cuina de les postres Postres de la Diada
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1845 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.