Escalivada per la Diada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una albergínia grossa
  • Un pebrot vermell gros
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Deu filets d'anxova, de llauna
  • Pebre negre en pols
  • Deu olives farcides d'anxova

1 racions

Elaboració

Primer de tot, escalivem l'albergínia i el pebrot. Un cop cuits, els pelem i els tallem a tires. Tot seguit, en un plat ben bonic, anem posant les tires, fent la figura de les quatre barres, Després, emboliquem les olives amb un filet d'anxova, i els anem posant voregant el plat. Un cop fet això, posem un polsim de sal,un polsim de pebre negre, i un rajoli d'oli, i ja tenim el plat llest per servir a taula.

40min

Notes

Un cop escalivats el pebrot i l'albegínia, és recomanable, embolicar-los amb paper de diari, abans de pelar-los.
Aquesta recepta, també la podem fer per Sant Jordi.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1233 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!