Escalivada per la Diada
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Una albergínia grossa
- Un pebrot vermell gros
- Sal
- Oli d'oliva
- Deu filets d'anxova, de llauna
- Pebre negre en pols
- Deu olives farcides d'anxova
1 racions
Elaboració
Primer de tot, escalivem l'albergínia i el pebrot. Un cop cuits, els pelem i els tallem a tires. Tot seguit, en un plat ben bonic, anem posant les tires, fent la figura de les quatre barres, Després, emboliquem les olives amb un filet d'anxova, i els anem posant voregant el plat. Un cop fet això, posem un polsim de sal,un polsim de pebre negre, i un rajoli d'oli, i ja tenim el plat llest per servir a taula.
40min
Notes
Un cop escalivats el pebrot i l'albegínia, és recomanable, embolicar-los amb paper de diari, abans de pelar-los.
Aquesta recepta, també la podem fer per Sant Jordi.
Etiquetes:
Plats per la diada
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1457 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.