Carn de porc amb salsa de escalivada
Categoria:
Carns
Típica de: Republica de l´Alt Empordà
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 quart de quilo de carn de porc(iguals que la recepta anterior)
- 1 pebrot vermell
- 1 ceba
- 1 esbergínia
- 1 pols de pebre vermell dolç
- 1 pols de sal
- 1 pols de pebre negre
- 1 raig de oli de oliva
3 racions
Elaboració
Primer de tot fem la escalibada, si disposem de caliu, i com a alternativa, el forn
Un cop feta la escalibada, en netegem les verdures de pell i las que en tinguin, les llavors
Les posem a una batedora tipus túrmix i en fem una salsa ben fina, si cal i afegim una mica de oli i ens quedarà més fina
Per donar un toc de gust i de vermellor a la salsa i afegim una cullerada de pebre vermell dolç
Posem aquesta salsa en un bol
Posem una paella al foc amb la salsa aquesta i quant comenci a escalfar be, i afegim la carn de porc
Hem de anar remenant constantment, a fi que la carn absorbeixi totalment la salsa
Fet aixó, la posem a una plata i endevant.
45min
Etiquetes:
Carn
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1738 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.