Carn de porc amb salsa de escalivada

Categoria:
Típica de: Republica de l´Alt Empordà
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 quart de quilo de carn de porc(iguals que la recepta anterior)
  • 1 pebrot vermell
  • 1 ceba
  • 1 esbergínia
  • 1 pols de pebre vermell dolç
  • 1 pols de sal
  • 1 pols de pebre negre
  • 1 raig de oli de oliva

3 racions

Elaboració

Primer de tot fem la escalibada, si disposem de caliu, i com a alternativa, el forn
Un cop feta la escalibada, en netegem les verdures de pell i las que en tinguin, les llavors
Les posem a una batedora tipus túrmix i en fem una salsa ben fina, si cal i afegim una mica de oli i ens quedarà més fina
Per donar un toc de gust i de vermellor a la salsa i afegim una cullerada de pebre vermell dolç
Posem aquesta salsa en un bol
Posem una paella al foc amb la salsa aquesta i quant comenci a escalfar be, i afegim la carn de porc
Hem de anar remenant constantment, a fi que la carn absorbeixi totalment la salsa
Fet aixó, la posem a una plata i endevant.

45min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1388 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!