Botifarra dolça de l'Empordà
Ingredients
- 4 botifarres dolces
- 4 llesques de pa de pagès
- 1 got de moscatell
- 3 cullerades de sucre
- Pela de 1 llimona
- Canyella
- Oli
4 racions
Utensilis
Una cassola.
Elaboració
Punxem les botifarres perquè no rebentin durant la cocció i poseu-les en una cassola amb un dit d'aigua, un got de moscatell, la pela d'una llimona, el sucre i la canyella. Posem la cassola al foc baix perquè les botifarres es coguin a poc a poc i no quedin endurides i, quan les vegeu rosses i brillants, com recobertes de caramel, les posem damunt les llesques de pa i servim ben calent.
30min
Notes
Recepte bastant tipica de carnaval, entre moltes altres.
Etiquetes:
Alt Empordà Carn Carnaval
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7552 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.