Magret d'ànec amb gambes i xips de cep
Categoria:
Altres
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4 llesques una mica gruixudes de magret d'ànec
- 3 gambes llagostineres
- Unes llesques fines de cep
- Oli de oliva
- Sal
- Pebre negre molt
1 racions
Elaboració
Primer posem una paella al foc a escalfar amb unes gotes de oli.
Un cop ben calent i fregim les lamines de cep lleugerament salades, fins que vinguin ben roses i cruixents.
Les escorrem una mica amb paper de cuina i posem en un plat.
Ara posem unes gotes de oli a la paella i fem les llesques de magret d'ànec salpebrades, ben rosses també i les posem al plat i tapem perquè es mantingui calent.
Ara rentem la paella o en prenem una altra i la posem al foc amb unes gotes de oli.
Un cop ben calent salpebrem les gambes i les fem a la paella.
Les passem al plat i gaudim d'aquesta barreja de gustos.
Etiquetes:
Bolets Carn Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3439 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.