Magret d'ànec amb gambes i xips de cep

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 llesques una mica gruixudes de magret d'ànec
  • 3 gambes llagostineres
  • Unes llesques fines de cep
  • Oli de oliva
  • Sal
  • Pebre negre molt

1 racions

Elaboració

Primer posem una paella al foc a escalfar amb unes gotes de oli.
Un cop ben calent i fregim les lamines de cep lleugerament salades, fins que vinguin ben roses i cruixents.
Les escorrem una mica amb paper de cuina i posem en un plat.
Ara posem unes gotes de oli a la paella i fem les llesques de magret d'ànec salpebrades, ben rosses també i les posem al plat i tapem perquè es mantingui calent.
Ara rentem la paella o en prenem una altra i la posem al foc amb unes gotes de oli.
Un cop ben calent salpebrem les gambes i les fem a la paella.
Les passem al plat i gaudim d'aquesta barreja de gustos.


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4956 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: