Ostres amb cava
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor
hivern

Ingredients
- Unes quantes ostres- Una mica de cava sempre un brut i si pot ser bo per la ocasió- Una llimona-
Utensilis
Una plata i un estri per obrir ostres. I sobretot paciencia i compte amb els dits, ho dic per experiencia.
Elaboració
Comencem per obrir les ostres amb un estri adequat especialment per obrir ostres , o sinó un ganivet de fulla petita i dura. Les reservem en una plata o semblant per servir les ostres , amb la seva clova que te la carn. Allà on les obrim mirem de reservar el suc que tenen les ostres per difícil que sigui , es important per degustar unes bones ostres. Si veiem que això ens porta estona i dedicació posem gel picat sota les ostres i les mantindrà fresques. Un cop les ostres a la plata , les ruixem amb suc de llimona i seguidament amb molta cura les mullem també amb cava, recomano una cullera i no massa quantitat de cava , sempre una per una , unes gotes sobre de cada ostra. Una altra recomanació també , no deixeu passar massa estona , mengeu les ostres recent preparades , ja que el cava te gas i pot danyar la carnadura de l'ostra si reposa massa estona.
45min
Notes
La foto es orientativa , si aquest nadal en faig a casa posarè una foto.
Etiquetes:
Cava Marisc i crustacis Nadal
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2858 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.