Ostres amb cava
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Unes quantes ostres- Una mica de cava sempre un brut i si pot ser bo per la ocasió- Una llimona-
Utensilis
Una plata i un estri per obrir ostres. I sobretot paciencia i compte amb els dits, ho dic per experiencia.
Elaboració
							Comencem per obrir les ostres amb un estri adequat especialment per obrir ostres , o sinó un ganivet de fulla petita i dura. Les reservem en una plata o semblant per servir les ostres , amb la seva clova que te la carn. Allà on les obrim mirem de reservar el suc que tenen les ostres per difícil que sigui , es important per degustar unes bones ostres. Si veiem que això ens porta estona i dedicació posem gel picat sota les ostres i les mantindrà fresques. Un cop les ostres a la plata , les ruixem amb suc de llimona i seguidament amb molta cura les mullem també amb cava, recomano una cullera i no massa quantitat de cava , sempre una per una , unes gotes sobre de cada ostra. Una altra recomanació també , no deixeu passar massa estona , mengeu les ostres recent preparades , ja que el cava te gas i pot danyar la carnadura de l'ostra si reposa massa estona.
														
 45min
  45min 
Notes
La foto es orientativa , si aquest nadal en faig a casa posarè una foto.
 Etiquetes: 
						Cava  Marisc i crustacis  Nadal
 
						Etiquetes: 
						Cava  Marisc i crustacis  Nadal  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5110 visites.
 5110 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Carns
 Carns Postres i dolços
 Postres i dolços 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram