Ostres amb cava
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor hivern
Ingredients
- Unes quantes ostres- Una mica de cava sempre un brut i si pot ser bo per la ocasió- Una llimona-
Utensilis
Una plata i un estri per obrir ostres. I sobretot paciencia i compte amb els dits, ho dic per experiencia.
Elaboració
Comencem per obrir les ostres amb un estri adequat especialment per obrir ostres , o sinó un ganivet de fulla petita i dura. Les reservem en una plata o semblant per servir les ostres , amb la seva clova que te la carn. Allà on les obrim mirem de reservar el suc que tenen les ostres per difícil que sigui , es important per degustar unes bones ostres. Si veiem que això ens porta estona i dedicació posem gel picat sota les ostres i les mantindrà fresques. Un cop les ostres a la plata , les ruixem amb suc de llimona i seguidament amb molta cura les mullem també amb cava, recomano una cullera i no massa quantitat de cava , sempre una per una , unes gotes sobre de cada ostra. Una altra recomanació també , no deixeu passar massa estona , mengeu les ostres recent preparades , ja que el cava te gas i pot danyar la carnadura de l'ostra si reposa massa estona.
45min
Notes
La foto es orientativa , si aquest nadal en faig a casa posarè una foto.
Etiquetes: Cava Marisc i crustacis Nadal Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4687 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.