Pularda o capó amb escamarlans
Ingredients
- 1 Pularda o 1 capó
- 8 Cigales
- 3 Tomàquets madurs grans
- 12 Ametlles torrades
- 2 Alls
- 1 Culleradeta de xocolates en pols
- 3 galetes maries
- 1 dl de vi ranci o de xerès sec
- Oli
- 1/2 litre de brou
- Julivert
- Sal i pebre
Utensilis
Una cassola, ganivet, taula de tallar, pinces, morter, cullera de fusta
Elaboració
							1 En una cassola amb oli, fregir lleugerament els escamarlans. Retira-les de la cassola i, en el mateix oli, fregir la pularda, tallada a quarts o vuitens.
2 Quan els trossos de pularda estiguin daurats, retireu-los i en el mateix oli, feu un sofregit amb la ceba trinxada i els tomàquets pelats, sense llavors i tallats a trossets.
3 Quan el sofregit estigui fet, col·locar la pularda a la cassola, coure 10 minuts i abocar el vi a sobre. Un cop estigui absorbit, afegir 1/2 litre de brou i deixar coure a foc suau, uns 30 minuts.
4 Preparar una picada amb les ametlles, els alls, el julivert, la xocolata, les galetes esmicolades, sal i pebre. Desfeu-la amb unes cullerades de la salsa del guisat i tireu-la a la cassola.
5 Remenar bé i deixar coure 15 minuts més. Transcorregut aquest temps afegir els escamarlans i coure 5 minuts més.
Servir calent
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Nadal
 
						Etiquetes: 
						Nadal  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2789 visites.
 2789 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Postres i dolços
 Postres i dolços 
  
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram