Flam de cava
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 ampolla cava
- 1 branqueta de canyella
- 4 cullerades de mel
- 7 ous
- 3 cullerades de sucre
- La pell d'una llimona
Per al caramel:
- 80g de sucre
- Unes gotes de suc de llimona
4 racions
Utensilis
Un bol una cullera
Elaboració
En un cassó porteu el cava a ebullició i coeu-lo duran 10 minuts juntament amb la canyella, la pell de la llimona i la mel.
Seguidament coleu-ho i retireu la canyella, i la pell. Deixeu refredar la barreja a temperatura ambient i afegiu -hi els ous batuts, l'aigua i el sucre.
En un cassó petit, o en el mateix motlle, foneu el sucre del caramel amb unes gotes de suc de llimona.
Repartiu-lo pel fons i les parets d'un motlle rectangular. Aboqueu la barreja d'ous i cava en el motlle i coeu-la al bany maria durant 45 minuts,en el forn preescalfat a180.
Retireu-la, deixeu-la refredar i poseu-la en el frigorífic.
És millor preparar-la amb un dia d'antelació.
1h
Etiquetes: Cava Flam Nadal Postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4198 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.