Flam de cava
Ingredients
- 1 ampolla cava
- 1 branqueta de canyella
- 4 cullerades de mel
- 7 ous
- 3 cullerades de sucre
- La pell d'una llimona
Per al caramel:
- 80g de sucre
- Unes gotes de suc de llimona
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Un bol una cullera
Elaboració
							En un cassó porteu el cava a ebullició i coeu-lo duran 10 minuts juntament amb la canyella, la pell de la llimona i la mel.
Seguidament coleu-ho i retireu la  canyella, i la pell. Deixeu refredar  la barreja a temperatura  ambient i afegiu -hi els ous batuts, l'aigua i el sucre. 
En un cassó  petit, o en el mateix motlle, foneu el sucre del caramel  amb unes gotes de suc de llimona. 
Repartiu-lo  pel fons i les parets d'un motlle rectangular. Aboqueu la barreja d'ous i cava en el motlle i coeu-la al bany  maria durant 45 minuts,en el forn preescalfat a180. 
Retireu-la, deixeu-la refredar i poseu-la en el frigorífic. 
És millor  preparar-la amb un dia d'antelació.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						Cava  Flam  Nadal  Postres
 
						Etiquetes: 
						Cava  Flam  Nadal  Postres  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4623 visites.
 4623 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 Roger Lorente Martínez
 Roger Lorente Martínez![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)



 Carns
 Carns 
  
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram