Flam de cava

Ingredients

  • 1 ampolla cava
  • 1 branqueta de canyella
  • 4 cullerades de mel
  • 7 ous
  • 3 cullerades de sucre
  • La pell d'una llimona

Per al caramel:

  • 80g de sucre
  • Unes gotes de suc de llimona

4 racions

Utensilis

Un bol una cullera

Elaboració

En un cassó porteu el cava a ebullició i coeu-lo duran 10 minuts juntament amb la canyella, la pell de la llimona i la mel.
Seguidament coleu-ho i retireu la canyella, i la pell. Deixeu refredar la barreja a temperatura ambient i afegiu -hi els ous batuts, l'aigua i el sucre.
En un cassó petit, o en el mateix motlle, foneu el sucre del caramel amb unes gotes de suc de llimona.
Repartiu-lo pel fons i les parets d'un motlle rectangular. Aboqueu la barreja d'ous i cava en el motlle i coeu-la al bany maria durant 45 minuts,en el forn preescalfat a180.
Retireu-la, deixeu-la refredar i poseu-la en el frigorífic.
És millor preparar-la amb un dia d'antelació.

1h


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2033 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

4 comentaris:

Josuè O'Donell diu:
Això no deu pujar al cap, no?
Domènec Garrofé diu:
Els ous hi van sencers o sols els rovells ???
Isabel Ortiz diu:
Jósua, crec que això no puja però ja ens explicaràs ;-)

Domènec, Els ous hi van sencers
Mireia Mateu diu:
Isabel, dius que s'hi afegeix l'aigua, en els ingredients no ho indiques, quina quantiat???


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!