Salmó al cava
Ingredients
- 1 rodanxa d'un cm de gruix de salmó fresc
- 1 ceba mitjana
- 1 got de cava brut
- Sal, pebre negre i oli d'oliva
1 racions
Utensilis
Cassoleta de fang
Elaboració
Es posa el forn a escalfar a temperatura màxima.
Es prepara una cassoleta de fang amb una cullerada d'oli d'oliva.
Es talla la ceba a làmines fines i es distribueix per la cassoleta.
Se li posa un polsim de sal.
A sobre de la ceba es posa la rodanxa de salmó.
Se li posa un polsim de sal i prebre negre.
Es posa al forn una vegada calent a 200 graus durant uns 10 minuts.
Se li afageix el got de cava i es torna al forn uns 5 minuts més.
30min
Notes
Emplatat: en un plat pla. Al mig la rodanxa de salmó. Al voltant una mica de ceba. Per sobre dues cullerades de la salsa que ha deixat
Etiquetes:
Salmó
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5844 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta recepta ha estat publicada en el Tot Badalona en el número 133 del dia 16-3-2018 (pag 33)...
Moltes gràcies, Joan
D'entrada, la paraula burballa, en el català de mallorca, significa encenall. En cuina, parlem de burballes arrissades quan...
Sí, ho faré. Gràcies
Hi ha l'opció de posar-hi crema d'ametlla en lloc del iogurt però pel meu gust queda una mica massa dolç.