Salmó al cava

Ingredients

  • 1 rodanxa d'un cm de gruix de salmó fresc
  • 1 ceba mitjana
  • 1 got de cava brut
  • Sal, pebre negre i oli d'oliva

1 racions

Utensilis

Cassoleta de fang

Elaboració

Es posa el forn a escalfar a temperatura màxima.
Es prepara una cassoleta de fang amb una cullerada d'oli d'oliva.
Es talla la ceba a làmines fines i es distribueix per la cassoleta.
Se li posa un polsim de sal.
A sobre de la ceba es posa la rodanxa de salmó.
Se li posa un polsim de sal i prebre negre.
Es posa al forn una vegada calent a 200 graus durant uns 10 minuts.
Se li afageix el got de cava i es torna al forn uns 5 minuts més.

30min

Notes

Emplatat: en un plat pla. Al mig la rodanxa de salmó. Al voltant una mica de ceba. Per sobre dues cullerades de la salsa que ha deixat


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4665 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!