Salmó al cava

Ingredients

  • 1 rodanxa d'un cm de gruix de salmó fresc
  • 1 ceba mitjana
  • 1 got de cava brut
  • Sal, pebre negre i oli d'oliva

1 racions

Utensilis

Cassoleta de fang

Elaboració

Es posa el forn a escalfar a temperatura màxima.
Es prepara una cassoleta de fang amb una cullerada d'oli d'oliva.
Es talla la ceba a làmines fines i es distribueix per la cassoleta.
Se li posa un polsim de sal.
A sobre de la ceba es posa la rodanxa de salmó.
Se li posa un polsim de sal i prebre negre.
Es posa al forn una vegada calent a 200 graus durant uns 10 minuts.
Se li afageix el got de cava i es torna al forn uns 5 minuts més.

30min

Notes

Emplatat: en un plat pla. Al mig la rodanxa de salmó. Al voltant una mica de ceba. Per sobre dues cullerades de la salsa que ha deixat


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7653 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: