Zarangollo
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Múrcia
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues patates mitjanes
- Un carbassó mitjà
- Una ceba mitjana
- Dues dents d'all
- Dos ous
- Oli i sal
2 racions
Elaboració
Es tallen les patates (una vegada pelades) els carbassó i la ceba a daus procurant que siguin més o menys del mateix tamany.
En una paella amb l'oli d'oliva verge es fregeixen les patates i els dos granets d'all sencers i sense pelar, només se'ls hi dóna un cop per tal que es trenquin una mica i deixin sortir l'aroma. Quan les patates ja estan al seu punt de fregides (no han de quedar dorades) es retiren de la paella i es posen en la plata de servir i es salen.
Amb el mateix oli es fregeix la ceba i el carbassó. Mentres es van fent, es dexaten els dos dous. Quan la ceba i els carbassons estan al seu punt de fregit (transparents) es sala i se li afageig els ous dexatats i es va remanant tot amb una collera de fusta fins que l'ou qualli.
Es treu la paella del foc i el remenat es posa per sobre de les patates que heu reservat en la plata de servir.
Ja es pot menjar.
40min
Notes
Es pot menjar calent o fred. La patata i l'ou fa que sigui un plat que ompla bastant, però fàcil de digerir, per aquest motiu jo l'acostumo a fer com a plat únic de sopar d'estiu acompanyat d'una amanida de tomàquet amanit amb sal, una mica de pebre negre i oli d'oliva verge i l'hi afageixo all i julivert picadets.
Etiquetes: Carbassons Ceba Ous Patates Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3783 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.