Gelat ràpid de fer i de diferents sabors
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Gelat
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- un pot d'un Kg de iogurt grec
- 4 cullerades de sucre
- un pot de melmelada de diferents sabors (taronja, llimona, maduixa, fruites dels bosc...)
Elaboració
Poseu en un bol el iogurt grec el sucre i el contingut del pot de melmelada i ho remeneu amb l'ajut d'una espàtula. Ho passeu en un embàs tapat per a congelador i deixeu que es congeli unes quatre hores com a mínim. No cal remenar. Bon profit i a refrescar-se.
Etiquetes:
Gelat Iogurt Melmelada
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2714 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta recepta ha estat publicada en el Tot Badalona en el número 133 del dia 16-3-2018 (pag 33)...
Moltes gràcies, Joan
D'entrada, la paraula burballa, en el català de mallorca, significa encenall. En cuina, parlem de burballes arrissades quan...
Sí, ho faré. Gràcies
Hi ha l'opció de posar-hi crema d'ametlla en lloc del iogurt però pel meu gust queda una mica massa dolç.