Cassola de be al safrà
Ingredients
- 8 patates del bufet mitjanes
- 4 talls gruixuts de cuixa de be (mínim de dos dits)
- Fils de safrà
- Una llimona petita
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre
- Una branca petita de canyella
- Fulles de cibulet
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Cassola de fang
Elaboració
							Peleu les patates i les talleu en quatre quarts a lo llarg. Passeu-les per aigua per tal que perdin midó. Poseu-les en un bol i les cobriu amb aigua (millor si és mineral) afegint el safrà i un polsim de sal. Ho remeneu i deixeu que macerin com a mínim una hora o fins que veieu que les patates han agafat el color del safrà. Mentre espereu, poseu els talls de cuixa de be a macerar amb: sal, pebre negre, un raig d'oli d'oliva i el suc de la mitja llimona.
Escalfeu el forn a 210 graus. Agafeu una cassola de fang que aguanti el forn. Poseu un rajolí d'oli d'oliva i poseu les patates ensafranades i les cobriu amb la mateixa aigua colada per tal de treure-li els fils de safrà. Poseu a sobre de les patates els talls de cuixa de be. Afegiu la branca de canyella. Poseu la cassola al foc. Quan arrenqui el bull, passeu-la al forn i deixeu que es vagi fent (una hora) mirant que no es begui tota l'aigua. Sabreu que està fet quan veieu que les patates estan toves però senceres.
Talleu les fulles de cibulet a daus petits.
Muntem els plats: Posarem unes quantes patates al plat i a sobre un tall de be. Ho regarem amb el suc de la cocció i li posarem les fulles de cibulet per sobre.
Bon profit.
														
 3h
 3h 
 Etiquetes: 
						Be  Carn  Patates  Safrà
 
						Etiquetes: 
						Be  Carn  Patates  Safrà  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4514 visites.
 4514 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Llegums i verdures
 Llegums i verdures Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram