Peix amb salsa de pinya

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: ***** 5/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 4 talls de peix(emperador, lluç o rap)
  • 2 rodanxes de pinya en almibar
  • 1 brick petit de crema de llet
  • 1 got de fumet de peix
  • Farina, sal, oli i pebre.

4 racions

ElaboraciĂł

Salpebrem el peix, ho passem per farina i fregim i reservem.
Apart farem una salsa amb una mica d'oli, una cullerada de farina, fumet de peix, al suc de la pinya i la pinya tallada a daus. Deixem reduir cinc minuts, afegim la crema de llet, al peix i rectifiquem de sal.
Deixem cinc minuts mes i emplatem.

Per


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Peix amb salsa de pinya

Enllaça aquesta recepta:

878 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



2 comentaris:

Antonia Gallego CortĂŠs diu:
ProbarĂŠ esta receta, debe de estar muy bien
En Cendrowsky diu:
TÊ molt bona pinta. Farem la prova a veure què tal!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!