Salsa d'ametlles
Categoria:
Salses
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 20 ametlles torrades
- 1/2 got de vi blanc
- 1 pastilla de caldo de peix
- 6 cullerades d'oli d'oliva
- 2 alls
- 2 brots de julivert
Elaboració
Fer un got de brou de peix amb la pastilla de caldo. Reservar.
Picar els alls. afegir les ametlles i el julivert i i picar-ho tot bé. Incorporar el suc de llimona i remenar-ho bé. A poc a poc, afegir l'oli i quan està lligat, agefir el brou de peix.
Seguir remenant fins absorbir-lo i que quedi una salsa cremosa.
15min
Notes
Aquesta salsa és per posar damunt de peixos a la planxa o per afegir a un suquet de peix.
Etiquetes:
Salses
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4286 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Molt bé Mª Pilar. Aquest és el tradicional Menjablanc de Reus. Molt diferent d'elaboració i gust a la recepta publicada...
Hola Laia,la teva recepta em ve molt bé per que tinc pasta brisa i espinacs congelats de collita propia, així que a cuinar...
No sabia que l'amanida de sigrons fos típica de Suïssa. Jo també tins una recepta de cigrons, encara que fa temps que no...
Aquesta setmana he fet flors de carbassó arrebossades, la pròxima vegada les farciré de formatge, segur que les trobaran...
Tens raó que és un plat molt agraït i fer un bon fumet de peix, tampoc és tant difícil. Animeu-vos a fer-ho, ja veureu...