Salsa d'ametlles
Categoria:
Salses
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 20 ametlles torrades
- 1/2 got de vi blanc
- 1 pastilla de caldo de peix
- 6 cullerades d'oli d'oliva
- 2 alls
- 2 brots de julivert
Elaboració
Fer un got de brou de peix amb la pastilla de caldo. Reservar.
Picar els alls. afegir les ametlles i el julivert i i picar-ho tot bé. Incorporar el suc de llimona i remenar-ho bé. A poc a poc, afegir l'oli i quan està lligat, agefir el brou de peix.
Seguir remenant fins absorbir-lo i que quedi una salsa cremosa.
15min
Notes
Aquesta salsa és per posar damunt de peixos a la planxa o per afegir a un suquet de peix.
Etiquetes: Salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5624 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.