Fideuà amb galeres
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 12 galeres
- 1 sèpia gran
- 1/2 Kg. de musclos
- 350gr. de fideus
- 1 ceba
- 4 alls
- 1 fulla de llorer, sal i oli
4 racions
Elaboració
Netejar la sèpia i posar-la a bullir en 1,5 l. d'aigua amb el llorer, 1 all i sal fins que estigui tova. Reservar.
a la mateixa aigua posar les galeres uns minuts fins que agafin color. Reservar.
A la mateixa aigua posar els musclos néts fins que s'obrin. Reservar.
Amb el fumet de peix que queda courem els fideus:
En una cassola plana o paella posem un raig d'oli i els fideus remenant fins que agafin color. Afegir el fumet de peix i deixar coure uns 5 mts. Afegir la sèpia trossejada, els musclos i les galeres i coure 5 mts més
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2295 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.