Fideuà amb galeres
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 12 galeres
- 1 sèpia gran
- 1/2 Kg. de musclos
- 350gr. de fideus
- 1 ceba
- 4 alls
- 1 fulla de llorer, sal i oli
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Netejar la sèpia i posar-la a bullir en 1,5 l. d'aigua amb el llorer, 1 all i sal fins que estigui tova. Reservar.
a la mateixa aigua posar les galeres uns minuts fins que agafin color. Reservar.
A la mateixa aigua posar els musclos néts fins que s'obrin. Reservar. 
Amb el fumet de peix que queda courem els fideus:
En una cassola plana o paella posem un raig d'oli i els fideus remenant fins que agafin color. Afegir el fumet de peix i deixar coure uns 5 mts. Afegir la sèpia trossejada, els musclos i les galeres i coure 5 mts més
														
 40min
  40min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2665 visites.
 2665 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Paella
 Paella Altres
 Altres Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram